Смеели й се заради излишните кг, но това момиче пораснало и удивило всички!

Смеели-й-се-заради-излишните-кг,-но-тя-пораснала-и-удивила-всички!

Това е невероятната история на успеха на Джоана Джозеф.Като малка момичето било тормозено от връстниците си, теглото й било причина за подигравки и шеги. Тогава момичето започна да се грижи за себе си, променило живота си и стана участник в няколко конкурса за красота.

Момичето се е променило толкова много, че някогашните подигравачи не я разпознават.

На 13 -годишна възраст теглото на Джоана било повече от 100 килограма, Пълното момиче било тровено от всички. Тя станала основният обект на подигравки в класа си.

индийка-промяна

Джоана живее в Малайзия, но има индийски корени. Момичето винаги е било известно с добрия си апетит: „За едно сядане можех да ям пет порции ориз. На седем години тежах 60 килограма и бях най-голямото дете в детската градина. “

В училище дори учителите се подигравали на Джоана, липсата на защита от възрастните докарало момичето до дълбока депресия. Родителите също смятали, че дъщеря им яде много и вместо подкрепа получавала критики дори у дома.

На 16 момичето решило да промени живота си.

индийка-пълна-промяна

Джоана започнала да тича по два часа всяка вечер около къщата си, отказа се от нездравословна храна в полза на плодове и зеленчуци. Момичето веднага отслабнало много и за няколко месеца вече тежало 52 кг, но тормозът продължил.

„Всички мислеха, че взимам наркотици и съм станала наркоман, задето отслабнах толкова много. В крайна сметка просто спрях да им обръщам внимание “, казва Джоана.

През 2016 г. Джоана навършила 19 години и взела участие в конкурса за красота в малайзийския щат Селангор.

красива-индийка

Момичето спечелило почетното звание „Мис Селангор 2016“. Тогава Джоана заела второ място в международния конкурс за красота, който се проведе в Индия през 2018 г.

Джоана успяла без помощта на професионалисти.

„От 12 до 16 години бях като в ада, докато не реших да взема всичко в свои ръце, защото иначе щях да остана така завинаги. Това беше просто моята работа, без фитнес зала, строги диети и лекарства “, коментира успеха си момичето.

индийка

Примерът на това силно момиче вдъхновява и други.

„Ако аз успях да направя това, кажете ми причината, поради която не можете вие да направите същото.“

Advertisement