Пет женски имена, притежаващи най-силната енергия

Пет женски имена, притежаващи най-силната енергия

Група психолози и езотерици провели проучване и определили петте женски имена, които имат най-голяма енергия, която засяга както мъжете, така и съдбата на самите жени! Ето кои са те:

Александра

Това име е от гръцки произход и се превежда като „смел“ или „защитник“. Жените с това име са уверени в себе си и често постигат големи успехи в кариерата си. Самоувереността често се съчетава в Александра с милост и грижа. Затова жените с името Александра стават добри майки и съпруги.

Ана (Анна)

Жените на име Анна съчетават несъвместими черти на характера. Те са едновременно нежни, крехки и женствени, но от друга страна са силни, целеустремени и войнствени. Такъв необичаен коктейл от черти на характера силно привлича мъжете, които обичат нестандартните жени.

Виктория

По принцип Виктория има силен характер и решителност и това не е изненадващо, защото името й в превод от гръцки означава победа. Но в същото време Викитата са склонни към подозрителност и съмнения, което вероятно е причината да избират своя партньор в живота дълго време.

Ирина

Носителките на името Ирина имат аналитичен начин на мислене и са изключително практични. Притежавайки такива качества, Ирина отлично знае какво иска от живота. На мъжете е доста трудно с тези жени, но ако успеят да спечелят сърцето на Ирина, тогава тя ще им бъде вярна до края на живота си!

Марина

Притежателките на това име отлично контролират емоциите си. Марина знае как да скрие истинските си чувства, така че е доста трудно да се разбере какво мисли реално. Освен това жените с това име стават отлични лидери и често заемат високи постове.

Ако сред изброените имена не сте намерили своето, не се притеснявайте. Това изобщо не означава, че името ви няма енергия, просто е невъзможно да се изброят всички енергийно силни женски имена в рамките на една статия!

Advertisement
Фейсбук коментари