Ергенът Алек неочаквано изгони Васка, зрителите са раздвоени за представянето й

Васка от Ергенът
Скрийншот: Бтв, "Ергенът"

Поредната церемония на розите доведе до раздяла с поредната кандидатка за сърцето на Алек. Този път без роза остана една от любимките на зрителите – Васка Джурова от Гоце Делчев, която се бе дегизирала като гримьорка в първия епизод на риалитито.

Именно нейните успокоителни думи тогава към глътналия граматиката си ерген, както и естествената й красота, бързо превърнаха Васка в любимка на зрителите в социалните мрежи.

Но след запомнящия се дебют в следващите епизоди Васка просто изчезна от обективите и стоеше по-скоро като страничен наблюдател, отколкото като активен участник в бурните събития в имението.

Тя рядко търсеше контакт с Алек и логично той я отпрати.

„Пожелавам ти да намериш истинската любов“, каза му на изпроводяк Васка, като не личеше да е много съкрушена от раздялата с ергена.

Макар после пред камерите полуразплакана да заяви: „Започнах да изпитвам наистина доста силни чувства към него и за мен това е шок“. 

Във фейсбук зрителите са раздвоени от решението на Алек – някои са на мнение, че е постъпил глупаво да отпрати момичето с естествена хубост, докато други го подкрепят, като твърдят, че Васка е била много статична и не е дошла да търси любовта, а да сплетничи със своя приятелски лагер.

„Отиде си най приятното момиче ,беше ми фаворит“, „От самото начало на предаването Васка е много отрязана от продукцията. Най-вероятно се е издънила нещо много сериозно, защото тя беше изгонена и наказана без ефирно време.“, „Много безхарактерна,стоеше като статив,никакъв интерес към Алек,занимаваше се с интриги и клюки.“, гласят разнопосочните коментари.

Advertisement