Огнени, страстни, велики любовници! 8 неща, които трябва да знаете за Овена

Огнени, страстни, велики любовници! 8 неща, които трябва да знаете за Овена
Източник: Pixabay

Поздравления! Овенът е първата и най-добра зодия! И, ако вие самите сте Овен или излизате с представител на тази огнена зодия, ето какво трябва да знаете за него:

Те са овни

На първо място, животното еквивалент на този знак е овен. Овенът може да не е най-величественото и естетически приятно животно на земята, но по дяволите, той знае как да води глутница!

Овенът е символ на решителност, лидерство, авторитет и инициатива в различни древни истории и култури.

Ако някога сте работили по проект с група хора, то човекът, който е поел голяма отговорност, делегирал е позиции и е свършил работата си с гръм и трясък, несъмнено е Овен.

Те са агресивни

Марс, Богът на войната, е тяхната управляваща планета, което означава, че житейското им мото „не показвайте милост/не вземайте пленници“.

Те казват това, което чувстват и не филтрират думите си. Всичко, което им хрумне, излиза от устата им.

Овните използват тази си черта, когато искат да получат това, което искат. Независимо дали става дума за човек, работа или дори последното парче пица, по-добре се отдръпнете от пътя им към целта им за ваше добро.

Те са огнени

Овните са силно запалими, импулсивни и страстни. Те не спират по пътя към целта си и не чакат удобен момент, а действат. Това важи за всички сфери на живота им, включително личния.

Огънят ги прави фантастични любовници

Ако искате да привлечете вниманието на Овен, направете следното: разпитайте го за приключенията му, планирайте пътешествие и го изненадайте със спонтанен секс.

Те са нетърпеливи

Овенът има много буйна енергия. Ако няма изход за тази енергия, той буквално кипи и емоционално избухва.

Овенът няма търпение. Искате да го поканите на среща? Бъдете там навреме. Искате да го вземете? Бъдете там навреме. Не го карайте да чака.

Бързо им става скучно

Овните бързо се отегчават от всичко и ако не ги забавлявате, те ще тръгнат да търсят приключения, оставяйки ви сами. Това се отнася за всичко – връзки, училище, работа, храна, музика и т.н. Добрата новина е, че винаги ще знаете скучае ли вашият Овен с вас.

Имат нужда да уважавате свободата им

След като вече знаете, че Овните са агресивни и страстни лидери, трябва да разберете, че те са изключително независими същества. И много от тях страдат от фобия от зависимост.

Това означава, че Овенът се нуждае от партньор, който да работи с него и да го подкрепя във всички начинания, а не да го дърпа надолу.

Успехът и решителността са изключително привлекателни качества за Овните и те искат да видят до себе си някой, който ще уважи нуждата им от лично пространство.

Те са предани и свръхзащитаващи

Овенът обича да покровителства и е отдаден на приятелите, семейството и любимите си хора. След като станете част от тяхното семейство, те буквално ще погребат всеки ваш насилник, било то вербално или физически. Това означава и че враговете на вашите приятели и семейство също ще станат техни врагове.

Ще ви обичат вечно

Ако по някакво чудо имате достатъчно късмет да накарате Овен да се влюби във вас, повярвайте ми, ще го разберете.

Въпреки някои недостатъци на Овен, те ще ви обичат с най-дълбока обич и преданост. Цялата им енергия, огън и страст някак се използват, за да обичат и да бъдат обичани.

Advertisement