Новият „Сървайвър“ – екшън, битки и нищо общо с предишната скука

Благо Гeoргиев в
Стоп Кадър: BTV

Седмият сезон на българския „Сървайвър“ започна ударно и загатна, че ще е класи над миналогодишното вяло издание.

Новият сезон започна с нов водещ. Победителят в камбоджанското издание на риалитите Ваня Джаферович пое щафетата от Владо Карамазов. Хърватският бивш футболист е една от най-дискутираните фигури във фейсбук след пилотния епизод, като доста зрители във фейсбук са недоволни от воденето му и смятат, че изобщо не е успял да замени Карамазов.

Мнозина упрекват Джаферович в лош български и слаб речников запас.

Племената

За племето на „Известните“ вече е изписано почти всичко. В него са инфлуенсърите Стефани Разсолкова и Чефо, Благой Георгиев, Божана от „Мастършеф“, попфолкпевицата Татяна, ММА боецът Георги Валентинов.

В другото племе, това на „Войните“, пък има актриса, моден дизайнер, футболист и гемолог. Интересното е, че тук е и брокерът Павел Здравков, който е син на известния ни бивш вратар Здравко Здравков. С това продуцентите продължават традицията от „Игри на волята“, където отлично впечатление остави синът на Мария Гроздева.

Участниците от това племе тепърва ще разгъват образите си пред зрителите.

Игрите

В първата игра двете племена се качиха върху платформа, отрупана с много провизии. Целта беше за минута да съберат колкото се може повече неща, които ще са им от полза на самотния остров. Последва дуел, в който известните спечелиха и оставиха съперниците си без провизии.

Последва епична битка с мъкнене на кофи с вода и целене на мишени, като отново племето на „Известните“ изтръгна победата с инфарктното 10:9.

Това прати „Войните“ на племенен съвет.

Интригите

Разбира се, няма да е истинско риалити, ако ги няма и традиционните заяждания между участниците. Още в първата игра двете племена се „захапаха“ словесно, като Божана от „Мастършеф“ не пропусна да напомни за пламенния си характер. Тя на няколко пъти показа войнствено поведение и даде да се разбере, че ще е сред централните фигури до края на сезона.

Друга голяма въпросителна беше как ще се спогодят ММА боецът Георги Валентинов и Благой Георгиев. Двамата бивши спортисти са имали връзка със Златка Райкова, като вероятно това е подтикнало продуцентите да ги съберат в едно племе.

Нещата между двамата май не започнаха добре. Направи впечатление, че след като  загуби един от дуелите, Георги Валентинов се върна при племето си, което го окуражи, че не е станало нищо фатално. В този момент Благой Георгиев протегна ръка към Валентинов за поздрав, но борецът не я прие.

Снимките на седмия сезон на „Сървайвър“ в Доминикана ще продължат цели 90 дни, като това ще е най-продължителният сезон, излъчван в България.

Advertisement