Невероятна промяна! 60-годишна бабка се превърнала в ефектна хубавица

Невероятна-промяна!-60-годишна-бабка-се-превърнала-в-ефектна-хубавиц

Вероятно всички ние поне веднъж в живота си сме чували фразата, че външният вид не е най-важното нещо. Донякъде е така. Но все пак човек не бива да пренебрегва външния вид, особено пък нежния пол. В красив тоалет и с грим всяка жена ще се чувства по-уверена. И обратно, с цъфтящи корени или рокля, която не е по фигурата, настроението винаги ще е минорно.

Призванието на стилиста Кристофър Хопкинс е да преобразява жените, да им дава увереност и радост от подобни промени. Този път го посетила 60-годишната Деби, която дълги години не е намерила време да се грижи за себе си. В резултат на това тя започнала да изглежда много по-възрастна от годините си.

неподдържана-жена

запусната-жена

Кристофър искал напълно да промени образа на Деби, на което тя се съгласила и се доверила на специалиста. Увехналата коса била подстригана и корените били боядисани в светъл нюанс.

жена-външен-вид-промяна

Между другото, този цвят беше много подходящ за лицето на Деби и я „подмладил“ с няколко години. Визията била допълнена от професионален грим.

жена-пълна-промяна

Визия-промяна

И след няколко минути жената разцъфнала в щастлива усмивка. Деби признала, че дори не е подозирала, че може да бъде толкова красива!

Advertisement
Фейсбук коментари