Винарна ще ви плаща $ 10 000 на месец, за да живеете там и да пиете вино една година

лозе

Окръг Сонома, Калифорния, е известен със своите винарни от световна класа и красива природа. Той е популярна дестинация за почивка. А един щастлив кандидат, избран да запълни новата позиция във винарна Murphy-Goode, ще може и да работи тук. Както съобщава CNN, компанията търси някой, който да се премести да живее там и да научи повече за бизнеса в продължение на една година.

Винената компания плаща по 10 000 долара на месец и покрива пълния наем в град Хилдсбърг, окръг Сонома. През първите 90 дни новият служител ще бъде обучаван от Дейв Рийди-младши-винопроизводител и сина на един от основателите на Murphy-Goode и ще изследва света на винопроизводството. След този първоначален период той ще получи по-конкретна роля на база на своите интереси.

Основното изискване за тази работа е страстта към виното. В обявата за работа [PDF] Мърфи-Гуд търси някой, който „отговори с „ да, моля “, когато някой го попита„ червено или бяло ““ и чийто „предпочитан швейцарски армейски нож е тирбушонът за вино“.

Работата върви с множество бонуси, включително 30 кутии с вино. В допълнение към заплатата и пиенето в идилична обстановка, новият служител ще научи за ценни неща електронната търговия, операциите с вино и популяризирането на марката.

Advertisement