Немците възхитени: „Голям боец е“. Вижте триумфа на Люси Дяковска в немския „Сървайвър“ (видео)

Немците възхитени:
Снимка Ich bin ein Star

Люси Дяковска стана големият победител в немското риалити шоу „Ich bin ein Star – Holt mich hier raus!“ („Изкарай ме оттук. Аз съм звезда“).

Родната певица, придобила международна слава с групата No Angels остана последната оцеляла в немския аналог на „Сървайвър“, развиващ се из австралийската джунгла“, и си тръгна с голямата награда от 200 хиляди евро.

В подобно риалити, тестващо физическите сили и волята, възрастта изобщо не е за пренебрегване, а нашата Люси победи на 47 години по-младите си конкуренти на финала: 23-годишния инфлуенсър Twenty4Tim и 27-годишната риалити звезда Лейла Лахуар.

Кадри от финала, публикувани в ютуб канала на риалитито, показват, че той е бил наистина драматичен.

С ликуващ вик „Идвааам“ Люси Дяковска се затичва в скаутска униформа по мост, съпровождана от празнични конфети, за да седне на трона, където й дават скиптъра на победителя. Там Люси не сдържа сълзите си след победата.

Коментарите на феновете под видеото показват, че немската публика е обикнала нашето момиче и искрено се радват на триумфа й:

„Никой не го заслужаваше повече от Люси ♥“, пише потребителка. 

„Люси направи всичко както трябва, прие работата сериозно, бори се страхотно“, хвали я друг.

„Скъпа Люси, ти го заслужаваш толкова много, никой не е перфектен, но ти го направи“, добавя трети фен.

За да стигне до победата, Люси Дяковска е трябвало да яде тарантула и скорпион на клечка, а водещият дори й предложил свинска матка.

Люси със сигурност не е била подценена от зрителите и съперниците, защото във визитката си е описана като „истински боец“. 

В сайта на RTL е отбелязано, че българката не изпитва страх, а е готова за предизвикателствата. „Никога не съм казвала „не“ на нищо“, споделя самата Люси във визитката си.

И в описанието за нея добавят: „47-годишната жена гледа на участието си като на предизвикателство, от което ще израсне като личност. По принцип тя няма известни страхове. Ужасна храна, предизвикателство за надморска височина – Люси иска да опита всичко в Австралия.“

Е, очевидно Люси Дяковска е опитала от всичко в немския „Сървайвър“ и ги е победила. Браво, Люси!

Advertisement