Навръх Свети Валентин се роди теленце със сърце на челото!

Навръх Свети Валентин се роди теленце със ръце на челото!

Той е истински – топъл, мекичък, привързан и белязан от висшите сили с ясен знак под формата на бяло сърце на челото. По-точно, тя е малко момиче буквално на няколко дни. Във фермата Parkshow в Северна Ирландия било записано, че животното е родено на 14 февруари. И това едва ли е съвпадение!

Тепърва се обсъжда какво да бъде името на теленцето на любовта.  С такъв уникален произход и външен вид, тя едва ли е предопределена да се превърне в пържола, което означава, че ще живее и ще радва публиката дълго време и затова името е много необходимо!

Но освен  да я кръсти Валентинка, фермерът Макаули няма други идеи. Задачата е поверена на децата, Емили, Джак и Хари, но засега те все още спорят и кърмят телето.

Теленцето е метис, комбинация от породите Bridesmaid и Gold Top. Според експерти белите петна върху кафява кожа са нормални за тях, включително и за главата. Никой от село Бушмилс обаче не бил виждал такива равни,  строги очертания и то във формата на сърце. Хората сериозно са готови да повярват в номерата на добрите духове, които се опитали да развеселят всички за празника. Защо не?

Advertisement