На 10.02.2024 има магическо пълнолуние. Време за смели желания и положителни промени

На 10.02.2024 има магическо пълнолуние. Време за смели желания и положителни промени
Източник: Pixabay

Новолуние е фаза на луната, в която Луната е между Земята и Слънцето, а невидимата й част е обърната към Земята.

Това е символ на ново начало, прераждане и обновление. Новолунието се свързва с поставянето на нови цели и стартирането на нови проекти…

Преди Новолуние (особено три дни преди пика) може да се появи невероятна умора, апатия, нежелание да се прави каквото и да било, някои разочарования и трудни мисли.

Батерията просто се изтощава.

Но нищо! Такъв е периодът. Това време е необходимо на всеки от нас да се обърне към себе си, да анализира много ясно състоянието си и да извади необходимото и важното, което наистина ще се превърне в ключова цел, пътеводна звезда, източник на енергия и лост за вдъхновение .

Не забравяйте да почистите пространството от вехтории, счупени неща, стари дрехи и всякакви ненужни дрънкулки. Използвайте огъня на свещите и звъна на камбаните, за да изчистите енергийното поле от натрупани мисли, тревоги и умора.

Изчистваме вътрешното пространство от негодувание, желание за отмъщение, гняв, разочарование, липса на вяра в собствените сили и възможности.

Изчистваме намеренията си от ненужни желания и мечти и наложени отвън цели.

Време за желания

Сега е моментът да правите планове и да планирате бъдещето. И за да отворим пътя на новото, трябва да се отървем от всичко, което пречи на пътя към него.

Порядъкът във всички области и спектъри на живота е вашият ключ към успеха през тази година.

Колкото по-ясно визуализирате картината на това, което искате, искате да постигнете и към което се стремите, толкова по-бързо и по-лесно ще стигнете до тази цел.

Най-добре е да направите няколко списъка с желания и намерения (списъците могат да бъдат подготвени преди деня на новолунието или можете да се посветите на тази прекрасна и трансформираща дейност точно на 10-ти)

В нощта срещу събота, 10 февруари, поставяме прозрачна чаша с вода на прозореца, нашите списъци с желания под стъклото (тези, които се подготвят предварително), а също така отваряме портфейла си.

Сутринта на 10 февруари, веднага след като се събудим, се усмихваме, протягаме се сладко и включваме вътрешния си радар, за да приемем добротата и изобилието. Отиваме до прозореца и пием лунна магическа вода, казвайки мислено или на глас в сегашно време онези думи, които ще станат мощни стимули, амулети, утвърждения и подкрепа.

Това може да е глобално желание. Това може да е благодарност за всичко, което имате и неговото умножаване. Важно е тези думи да се изричат ​​от сърце и душа.

Сега е много хубаво, да кажем така, да пуснете себе си на воля. Отпуснете се, оставете всичко да тече и да се случва, така че в този момент вашата вътрешна креативност, вдъхновение, смелост и вълнение да се прехвърлят в нова вълна от прекрасни перспективи!

Advertisement