Мислиш се за ревнива? Жена тества всяка вечер мъжа си на детектор на лъжата

Мислиш се за ревнива? Жена тества всяка вечер мъжа си на детектор на лъжата

Ревността може да бъде разбрана и простена, но само ако остане в рамките на адекватността. И мъжете, и жените са надарени с това не твърде здравословно чувство, което се ръководи в някои ситуации. Скандалите от ревност също са често явление.

Американката Деби Ууд е може би най -ревнивата жена в света. След като се запознала със Стив чрез интернет, Деби му показала ревността си от самото начало. Когато започнахли да живеят заедно, Деби прекрачила всички възможни и немислими граници.

Когато Стив се прибира от работа, Деби сканира телефона му и задава различни въпроси, за да „хване“ предателя. Стив издържа всичко непоклатимо, отговаря на въпроси и дори сам дава телефона си за проверка В противен случай в къщата ще настъпи истински скандал.

Един ден Деби видяла по телевизията предаване за детектор на лъжата. Колко щастлива била в този момент, след като научила, че може да си го купи. Сега всеки ден, преди да си легне, Стив преминава тест на детектор и докладва всичко на любимата си.

детектор-на-лъжата

Ако се изнерви твърде много, детекторът реагира. А това означава, че скандалът просто не може да бъде избегнат.

Деби е толкова ревнива, че един ден тя се обадила на техник да блокира развлекателните канали. Всичко се дължи на факта, че един ден Деби забелязала как Стив прекарва много време пред телевизора. И човекът загубил тази радост с едно щракване на пръстите си.

Според експерти жената страда от маниакално-депресивна психоза и дисмофобия. Това тласка Деби към неособено разумни действия. Що се отнася до Стив, човекът няма нищо против начина си на живот с тази жена. Всичко засега го устройва. Стив вероятно също има психологически проблеми.

Advertisement
Фейсбук коментари