Децата не познали майка си, след като скрила 40 от татуировките си

Децата не познали майка си, след като скрила 40 от татуировките си

Тази жена си маскирала татуировките – в резултат майката на героинята избухнала в сълзи, а по-малкият й син не я познал.

Британката Ейми е на 23 години, през последните 10 години украсява тялото си с татуировки и пиърсинги. Освен това 50 от нейните татуировки са нанесени не само по цялото тяло на момичето, а няколко рисунки са разположени на лицето й, заедно с дузина пиърсинги.

Предмишниците и шията й са особено гъсто боядисани. Първата татуировка е направена в тийнейджърските й години, но Ейми започнала да се интересува истински  от рисунките по тялото след 18 години, когато започва работа в салон за татуировки.

Въпреки подкрепата на семейството и приятелите, Ейми често трябва да се сблъсква с отхвърляне от другите и дори откровена омраза. Самата тя е доволна от външния си вид и смята татуирането за начин на себеизразяване и изкуство.

Момичето приело участието в телевизионното шоу като смел експеримент и възможност да погледне себе си, сякаш нейните хобита никога не са съществували.

Ейми признава, че е била много нервна, докато гримьорът е нанасял грим върху татуировките, за да съответства на цвета на кожата й. След няколко часа Джема Хорнър не само напълно скрила следите от рисунките, но и променил огнената коса на жената на къдрици.

жена-без-татуси

Ейми първа се видяла в огледалото и няколко минути по-късно отишла при майка си и пастрока си в съседната стая. Реакцията и на двамата била една и съща – усмивка през сълзи.

В края на снимките Ейми отишла в детската градина, за да вземе децата, където я очаквала още една изненада. Най-малкият син минал покрай нея, без да разпознае в момичето, с къдрици и без татуировки, майка си.

Видеото събрало голям брой коментари, публиката оценила еднакво работата на гримьора и красотата на Ейми, както с татуировки, така и без. Самото момиче обаче каза, че сега е още по-убедена, че петдесет татуировки не са краят за нея. В бъдеще тя смята да покрие цялото си тяло без следа.

Advertisement