Старите души се разпознават по дланта. Ето каква е тяхната уникалност:

Старите души се разпознават по дланта. Ето каква е тяхната уникалност:
Изображение от vined mind from Pixabay

Знаете ли, че можете да видите каква душа имате, като погледнете ръката си? Млада, зряла или стара?

Днес ще разгледаме как да определим това по ръката и по-специално ще говорим за старата душа. Какво представлява тя? Душата може да бъде стара, зряла и млада, ако говорим накратко за нивата.

С всяко раждане на физическото тяло то придобива душа (или душата придобива тяло), душите, които са се прераждали многократно (прераждането е повторно въплъщение) се наричат ​​стари души.

На снимката се вижда ръка със стара душа. Защо? Защото много дълбоки линии.  Именно дълбоки, а не плитки. Забележете, че са дълбоки не само главните, но и второстепенните, фонови линии.

Какво отличава старите души от другите? Тези хора са наистина уникални и винаги се отличават. Такива хора трябва да споделят знанията си с другите, да помагат на хората, например да се занимават с психология, философия, личностно развитие, специална помощ.

длан
Изображение Catherine from Pixabay

Тези хора не са като другите. Но защо този човек не е като всички останали, какво не е наред с него?

Старите души често си задават този въпрос, защото те се чувстват точно така. Те са просто много мъдри, отегчени са от много хора, в детството често могат да бъдат черни овце, да имат трудности в общуването и намирането на подходящ партньор.

Но ако човек приеме себе си, осъзнае от какво и от кого се нуждае, тогава с правилно търсене всичко ще бъде наред.

Старите души са наистина различни. В едно от предишните си прераждания те вече са се събудили, научили са всички житейски уроци и са се пречистили. И те отново са дошли на Земята, за да споделят своя опит с другите. Те са взели това решение съзнателно, знаейки много добре, че ще им бъде трудно да живеят и общуват с други хора.

Старите души са поели голяма отговорност, като съзнателно са дошли на този свят. Те са се подложили на по-тежки изпитания, рискувайки да попаднат във водовъртежа на преражданията, въпреки че са могли да отидат в по-високи измерения.

Но те са го направили в името на безусловната любов към Вселената, за да помогнат на хората, да споделят с тях своя опит, своите знания, своите високи вибрации.

За старите души са присъщи обострена интуиция, гадаене, ясновидство.

Тези качества са присъщи на старата душа, тъй като през многото прераждания тя вече е постигнала дълбоко просветление и има много богат опит зад гърба си.

Потребността на старата душа от непрекъснато развитие и учене, желанието за самоусъвършенстване и нови знания.

Advertisement