Младоженецът разплакал булката, обяснявайки се в любов на друга. Но това били сълзи на щастие…

младоженец-клетва

По време на брачна церемония американец накарал своята избранница и всички присъстващи да се разплачат, давайки клетва за вярност към млада девойка. И това не е глупава шега, а красива постъпка, способна да дари надежда на всички деца от семейства с един родител.

Келси и Джими от Ню Джърси се познавали още от деца, когато ходели в една и съща детска градина. По-късно съдбата ги разделила и те дълго време не знаели нищо един за друг, докато веднъж Джими не добавил момичето във фейсбук.

„На Коледа му изпратих поздрави във фейсбук, а след седмица беше първата ни среща, така започна всичко“. – казва Келси.

След месец активни срещи Келси, самотната майка, решила да запознае Джими със своята седемгодишна дъщеря Оливия.

Тя поканила своя ухажьор на семейна вечеря. Келси нервничела, но имала добро предчувствие, което не я подвело – Джими и Оливия се сприятелили мигновено.

„Това беше лудост! Сякаш вече се познаваха един друг. Шегуваха се и ми се смееха! Това беше прекрасно и толкова естествено. Веднага се сближиха“.

брачна-клетва

След няколко години двойката най-сетне решила да се ожени. В уречения ден Джими подготвил изненада за бъдещата си жена и дъщеричка. Първо той дал клетва към любимата, а после се обърнал към Оливия.

„Оливия, започвайки от този ден, обещавам всеки де да ти напомням колко силно те обичам. Обещавам да те уча, да те напътствам и уважавам до края на дните ни. Обещавам никога да не се отнасям към теб както към не мое дете и съм щастлив да те нарека своя дъщеря. От този ден ти наистина ще бъдеш моя дъщеря и втората любов на моя живот. Обичам те, Оливия“.

Дъщерята, впрочем, както и всички други гости, не успели да сдържат сълзите си.

След клетвата Джими подарил на дъщеря сиогърлиц със скъпоценни камъни, която направил специално за нея по поръчка – на нея било гравирано името Оливия и датата на сватбата на Джими и Келси.

Келси смята, че постъпката на мъжа й не е само за нея и Оливия, но и за всички самотни майки:

„Бях самотна майка дълго време, имах наистина ужасни връзки. Чеуствам, че това ще даде на други самотни майки вярата в това, че ще се намери някой, който ще обича теб и твоето дете като свое собствено“.

Advertisement