Шок в „Ергенът“! Алек изгони „кюстендилската Мадона“

Шок в

„Христиана, приказката приключи, но животът ти продължава“. С тези думи водещият Наум Шопов отпрати детската психоложка Християна завинаги от риалитито „Ергенът“.

В поредната церемония на розите ергенът Алек изненадващо изгони Христиана, която се самопровъзгласи за „кюстендилската Мадона“ и стана известна с култовите си лафове: „Ше те за’апа след малко!“, „Само глей мача“.

Физиономията на кюстендилската мома бе толкова учудена, че личеше, че тя изобщо не е очаквала толкова скоро да отпадне от битката за сърцето на Алек.

„Доброто възтържествува и злото си отиде“, пък каза по този повод юристката от Бургас Силви, която от самото начало не се понасяше с „кюстендилската Мадона“. Двете на няколко пъти влязоха в сериозни разпри и си размениха тежки обиди.

Изгонването на устата детска психоложка бе още по-изненадващо, защото точно в този епизод тя си поговори повече с ергена Алек и двамата дори размениха първата си, макар и плаха, целувка. 

Христиана бе една от най-ярките  участнички през третия сезон, както и лидер на едната група от момичета в романтичното риалити. След напускането й нейната група остана без лидера си и по всичко си личи, че ще следва прегрупиране на позициите в „Ергенът“.

В социалните мрежи повечето фенове са доволни от решението на Алек да изгони именно устата детска психоложка. Повечето коментари изразяват мнение, че е било крайно време да се стигне до тази стъпка, защото Християна всявала само смут и правела скандали в имението.

Не липсват и мнения на зрители, които смятат, че с напускането на мис „Ше те за’апа“ предаването само губи и ще последва голяма скука.

Advertisement