Мъж отслабвал цяла година, ядейки само картофи. Ето как изглежда днес:

Мъж отслабвал цяла година, ядейки само картофи. Ето как е днес:

Някога Андрю Тейлър тежал 151 килограма. Но в първия ден на 2016 г. мъжът решил, че иска да промени живота си, като отслабне. Изборът на Тейлър се паднал върху доста краен метод – картофената диета.

Диетолозите и приятелите на Андрю били ужасени от идеята, която той споделил в социалните мрежи. Това се дължи на факта, че човешкото тяло не може да съществува само на картофи. Опитът на г-н Тейлър обаче показал, че всичко е възможно.

мъж-яде-само-картофи

Той описва своя опит по следния начин: „В началото всички се смееха на отказа ми да ям нещо друго освен картофи. Но след това започнаха да ме уважават, защото не всеки може рязко да се откаже от яденето на любимите си храни.“

Първите две седмици били особено трудни за мъжа. Тялото му не издържало на такава драстична промяна в менюто, но с течение на времето той се адаптирал към новата диета. Тя позволила на Андрю да загуби 50 излишни килограма. В същото време мъжът консумирал около четири килограма картофи на ден.

Мъжът вярва, че тази диета му е помогнала не само да нормализира теглото си, но и да се справи със ставните проблеми, да внесе порядък в нервната си система.

картофи-отслабване

Той твърди, че преди промяната си в начина на хранене е страдал от признаци на клинична депресия. Но сега Тейлър е добре. Както физически, така и емоционално.

Advertisement
Фейсбук коментари