Миглите му учудили всички още в родилното. Как изглежда днес момчето с най-дългите мигли

Миглите му учудили всички още в родилното. Как изглежда днес момчето с най-дългите мигли

Това момче станало истинска звезда. И всичко благодарение на огромните му мигли. Детето е забелязано още преди осем години и оттогава има засилен интерес към неговата личност.

Момчето е родом от Таджикистан, но от години живее с родителите си в Москва. Той е роден в много голямо семейство. Миглите на Муин предизвикали много въпроси от родителите му в болницата. Те стигали до устните му, което силно притеснило майка му и баща му. Лекарите обаче ги уверили, че бебето е напълно здраво.

дълги-мигли

Освен това момчето има и много гъсти вежди. На фона на това лекарите направили извод, че това е ярко изразен етнически признак. Майката на Муин досега подозира, че дължината на миглите му е предизвикана от лекарства, които е взимала по време на бременността.

Момчето е всестранно развито. То обича песните на Майкъл Джексън, иобича да играе футбол.

момче-с-дълги-мигли

Муин Бачонаев е записан в книгата за рекорди Гинес. Миглите му били измерени от два независими специалиста. Към онзи момент дължината им била три сантиметра и петдесет милиметра. По този начин Муин осъществил световен рекорд сред децата.

Най-големите мигли сред възрастните притежава жител на Америка. Те са шест сантиметра. При Муин обаче растежът на миглите му не спира. Детето не обръща внимание на засиления интерес към своята личност. Той отдавна е свикнал с характеристиката си и дори не се фокусира върху нея. Миглите му не му причиняват никакъв дискомфорт.

Родителите на Бачонаев са сигурни, че скоро момчето им ще счупи световния рекорд и ще попадне в Книгата на рекордите на Гинес. Днес дължината на миглите му е четири и половина сантиметра. Самото момче не се интересува от никакви постижения. Той тренира футбол и иска да постигне резултати в тази посока.

Advertisement