Тези сестри близначки се омъжили за братя близнаци. Ето как изглеждат децата им:

Тези-сестри-близначки-се-омъжили-за-братя-близнаци.-Ето-как-изглеждат-децата-им

Може да ви се струва, че има пробойна в матрицата, но не е така: това са две двойки близнаци, които се срещнали и щастливо се влюбили. Днес в svobodnazona.com ще ви разкажем за сестри-близначки, които се омъжили за братя близнаци.

Сестрите Кийъл и Тейл Лукс са близначки. От детството си се гордеели със своята идентичност и се опитвали по всякакъв начин да я подчертаят – обличали се еднакво, един и същи грим, прически, играчки, аксесоари и т.н.

сестри-близначки-и-братя-близнаци

Когато момичетата пораснали, те се запознали с братята близнаци Шон и Ерик Кроу. В началото те били приятели, но по-късно отношенията им прераснали в нещо повече.

сестри-близнаци-и-братя-близнаци

Решили да направят сватбите си в един ден. Всички изглеждали еднакво, , роклите за булките били ушити в два екземпляра, както и обувките и букетите. Шон и Ерик също били облечени в еднакви костюми.

деца

 

Сега семействата Кроу (двете семейства носят тази фамилия) вече си имат и дечица. Потребителите на интернет се вълнуват от един въпрос: приличат ли малките помежду си? Освен че си приличат, благодарение на различните раси, те изглеждат и невероятно красиви.

дечица

тъмнокожи-момиченца

При тези жени животът определено се развил добре, защото сега имат всичко, за което са мечтали. Семействата прекарват много от свободното си време заедно и се наслаждават на щастливия живот.

Advertisement
Фейсбук коментари