Майка възхитила пътниците в самолет с мил жест

Майка възхитила пътниците в самолет с мил жест

По време на 10-часов полет от Сеул, Корея, до Сан Франциско се разиграла изключително трогателна сцена.

Майката на сниммката раздала на повече от 200 пътници в самолета найлонова торбичка за всеки. Торбичката съдържала бонбони, дъвки и тапи за уши като вид предварително извинение за използването им в случай, че 4-месечното й бебе вдига шум и плаче по време на полета.

Торбичката също така съдържала съобщение, което гласяло:

„Здравейте, аз съм Ян Во. Аз съм на 4 месеца и днес пътувам в Америка с майка ми и баба ми за събитие на леля ми. Малко съм нервен и уплашен. Това е първият ми полет в живота ми. Нормално е да плача или да създавам някакви смущения. Ще се опитам да запазя спокойствие, но не мога да ви обещая. Моля, използвайте ги, ако гласът ми стане твърде висок.. Приятно пътуване. Благодаря)

Ето това е култура на зачитане на свободата на другите…

„Това беше хубав жест“, пише един потребител на фейсбук, „но мисля, че хората трябва да проявяват повече разбиране по време на полетите и да не карат родителите и децата им да се чувстват толкова нежелани по време на полетите. Всички сме били бебета в един момент от живота си.“

Не за първи път родители проявяват подобно внимание към своите спътници. През 2012 г. двама родители на малки близнаци привлякоха вниманието на Today Show, когато раздадоха тапи за уши и бележка към другите пътници на борда на полета им от окръг Колумбия до Сан Франциско.

Advertisement