6 зодии с извънредно сложен характер

МАрго Роби

По-добре не будете звяра в тях!

Овен

Вие сте човек на действието и често ви е трудно да управлявате емоциите си. В най-добрите си дни вие буквално заразявате всички около вас с ентусиазма и енергията си, но когато се ядосате, не можете да намерите човек по-лош от вас.

Казвате първото нещо, което ви идва на ум, колкото и да е болезнено. Може дори да предприемете действие, за да се отървете от негативното чувство в себе си – да ударите в стената или да започнете да размахвате ръце по драматичен начин. Гневът ви обикновено не трае дълго, но тези кратки изблици могат да бъдат доста разрушителни и дори плашещи, особено за обекта на вашата агресия.

Скорпион

По природа вие сте страстен, предан и мистериозен човек. И въпреки че тези качества са източник на вашите положителни емоции, именно те са отговорни за неприятния характер, който притежавате.

Умеете изкусно да прикривате гнева си, докато чакате идеалния момент да го освободите. Можете да бъдете много предпазливи в думите си, но и можете да нараните много. Когато някой ви нарани, вие не отвръщате веднага – правите, така да се каже, театрална пауза, така че речта ви да звучи максимално ефектно.

И като цяло, няма нищо, което да не можете да кажете или направите, за да балансирате везните и да причините на нарушителя същата силна болка, която той ви е причинил.

Телец

Мнозина може да не повярват, че имате толкова труден характер, но не се отпускайте – наистина го имате. Склонни сте да се държите като уравновесен и очарователен човек, но щом някой започне да тества търпението ви или да натисне болно място, веднага ще може да се запознае с тъмната ви страна.

Вие сте доста търпелив човек, но както се казва всяко търпение си има граница. И когато я достигнете, напълно отпускате спирачките и си позволявате да кажете всичко, което мислите (и не мислите). Освен това човекът изобщо не очаква такава реакция от вас, така че тази атака го изненадва. И не ви интересува дали сте прав или не – защото никой не смее да ви каже или да ви обвини в нещо.

Лъв

Можете да бъдете описан като човек, който е склонен към демонстративни действия и обича да прави сцени. И когато си изпуснете нервите, тези качества очевидно не са козове в ръцете ви.

Вие сте уверен в себе си човек и всъщност нямате много врагове. Въпреки това сте много жестоки към хората, които се опитват да ви измамят (или ви се струва, че се опитват) или ви пречат. Обичате да сте драматични, така че не се въздържате, когато трябва да кажете на някого какво мислите за настоящата ситуация.

Дева

По природа можете да бъдете доста сдържан човек, но не подценявайте характера си. Свикнали сте да си поставяте големи цели, които постепенно и методично изпълнявате. Вие сте взискателни, тоест имате високи очаквания – както от себе си, така и от другите хора. И това няма да отнеме много време, за да ви ядоса.

Може да се кажете, че сте много проницателен човек, който забелязва силните и слабите страни на другите. Така че, когато му дойде времето, вие знаете точно как да унищожите опонента си, без да ви мигне окото. Освен това можете лесно, без никакви сцени, да изтривате хора от живота си. Всеки, който се осмели да ви предизвика, определено ще съжалява за решението си.

Рак

Ракът се смята за един от най-мекосърдечните знаци на зодиака, но това не означава, че имате спокоен характер. По природа сте изключително чувствителен и емоционален човек, който преживява всичко с необичайна сила. Гневът не е изключение от този списък и, честно казано, дори е на върха му.

Обикновено изпитвате гняв, когато ви обидят хора, които обичате. Вие сте от този тип, който е готов да умре за близките си и всеки, който се осмели да им навреди, ще трябва да се изправи срещу вас.

От друга страна, ако човекът, когото обичате, ви кара да страдате, определено ще го накарате да почувства същата болка, която той ви е причинил. И знаете как да манипулирате човешките емоции, особено в ситуации, в които се чувствате (но не непременно) жертва.

Advertisement