Когато жена му починала, той посадил 6000 дъба. След 20 г станало ясно какво е направил:

Когато жена му починала, той посадил 6000 дъба. След 20 г станало ясно какво е направил:

Уинстън Хаус обичал безумно жена си и след смъртта й решил да почете паметта й по най-невероятния начин.

През 1962 г. тази великолепна двойка се оженила, съюзът им бил толкова силен, че всички им се чудели как са го постигнали.

Двойката не се караше, те се подкрепяли, отнасяли се един към друг нежно благоговейно, сякаш току-що се били влюбили вчера. Но щастието не продължило дълго, любимата му жена внезапно починала.

Всеки скърби по свой начин, а Уинстън решил, че ще направи нещо невероятно в памет на своята любима.

Мъжът засадил около 6000 дъбови дървета в парцела си. Съседи и роднини били в недоумение, но след 20 години видели какво е бил замислил.

сърце от дъбове

Никой дори не можел да си представи, че тази декларация за вечна любов ще напомня години наред на целия свят, че любовта не подлежи дори на смъртта. Един ден един човек прелетял с балон с горещ въздух и видя това великолепие. Той направил снимка.

На самия връх на сърцето е къщата, в която любимата жена на Уинстън, Джанет, е прекарала детството си. В самия център на сърцето са най-красивите нарциси. Ето това паметник на любовта, който е издигнат от любящ и любящ човек със собствените си ръце.

Това не са празни приказки и обещания, това е истинско дело! Всяка двойка трябва да изпитва толкова силни чувства, искрено ви го пожелаваме!

Advertisement