Голям обрат предстои в „Игри на волята“. Силен играч си сменя племето?

Голям обрат предстои в
Стоп кадър: NOVA

Довечера в „Игри на волята“ предстои поредна капитанска битка, като вече е ясно, че този път правилата ще са различни: победителят в нея ще може да плени капитана на друго племе и да го направи част от своя отбор.

Капитаните тази седмица са Крум от „Гладиаторите“, Ива от „Амазонките“ и Момчил от „Старейшините“.

Новите правила ще разбъркат още повече картите в риалитито. През последната седмица промените в племената са в активна фаза, след като най-неочаквано „гладиаторите“ Гатьо и Цецо станаха част от „Амазонките“.

Сред феновете на игрите за оцеляване се коментира усилено, че тази капитанска битка ще доведе до пореден голям обрат в играта. А именно – капитанската битка ще бъде спечелена от амазонката Ива, която ще плени Момчил. 

Този неочакван обрат ще доведе и до промяна на силите на арената. Амазонките, които до момента търпят основно загуби и трета поредна седмица са край Дивата река, ще се сдобият с още един ценен играч, който ще ги поведе по пътя към победите.

Наскоро в интернет се появи и снимана част от предполагаем сценарий на „Игри на волята“, който разкрива, че именно Момчил ще бъде част от финалистите в риалитито с рекордните 25 победи.

Advertisement