Фенове зоват: Върнете Гатьо или спираме да ви гледаме!

Гатьо
Стоп кадър: "Игри на волята", Nova

Оплюван, осмиван, харесван, мразен – няма съмнение, че Гатьо бе най-колоритният участник в този сезон на „Игри на волята“. Но за съжаление на повечето зрители бившият командос отпадна след тежка битка с Мастагарков от Старейшините.

Пловдивчанинът си тръгна на крачка от сливането на племената, което е голяма загуба както за продукцията, така и за зрителите.

„Ти си истински войн. Твоите деца могат да бъдат доволни от представянето ти“ – с тези думи водещият Димо Алексиев отпрати култовия участник.

Интересна бе и трансформацията, която претърпя Гатьо в „Игри на волята“. В началото, докато бе лидер на племето „Гладиатори“, съставено само от мъже, той бе на-охулваният и осмиван състезател от зрителите.

Опитите му да се изживява като старшина в казарма предизвикаха доста жлъч и неодобрение сред феновете на играта, но постепенно Гатьо показа и друго лице.

Преминавайки в „Амазонките“, Гатьо взе да печели все повече симпатии заради искреното си поведение, мъжкарския си дух и неподражаемите си лафове. До последната минута в „Игри на волята“ той бе истинска машина за бисери. Последният, с който ще го запомним, беше: „Гладна амазонка резиденция сънува“.

Ето защо отпадането на Гатьо от състезанието бе посрещнато с голямо неодобрение сред феновете на „Игри на волята“. 

Мнозина отсякоха, че с напускането на бившия командос играта става безинтересна. „Тук вече ме изгубихте“, „Върнете Гатьо или спирам да ви гледам“ са малка част от многобройните коментари в този дух.

Повод за апелите им са и озадачаващите решения, които взеха продуцентите на „Игри на волята“ през този сезон.

Според зрителите, продуцентите и сценаристите определено повлияха на развитието на играта, като със странно обосновани решения например върнаха Крум от Чистилището без дори да победи, измъкнаха и Румен Радев от Чистилището без реално да си спечели мястото там, а освен това позволиха на силен играч като Цецо да отпадне без битка за сметка на далеч по-посредствени състезатели като Никол.

Разбира се, воплите на феновете да бъде върнат Гатьо ще останат без реакция, защото снимките на риалитито са заснети още през лятото. Със сигурност обаче Гатьо ще остане в историята на „Игри на волята“ като един от най-запомнящите се участници.

А защо пък да не го видим и в „All stars“ изданието?

Advertisement