Ергенът Виктор изненада с интимно признание за себе си

ергенът
Източник: Btv

Ергенът Виктор Стоянов със сигурност е най-одумваният мъж в България в последния един месец. Около доскоро непознатото име вече се знаят доста неща: че от малък спортува, че е имал дългогодишна връзка с фитнес треньорка и дори, че си е присаждал коса.

С напредването на епизодите на риалити формата зрителите научават все повече неща за 31-годишния мъж. Дори от интимната сфера. В една от игрите участничка го попита колко пъти седмично прави секс и той отговори „Шест“.

Виктор вече неведнъж заяви, че за него сексът и страстта са най-важни за една пълноценна връзка. По време на романтичната си вечеря с Людмила той призна: „Аз съм много сексуален човек и ако това не ми се получава, няма да ни се получи нищо друго“.

След което най-известният ерген у нас си припомни въпросната игра: „Имах един зададен въпрос колко пъти седмично правя секс.

Това е строго индивидуално. Зависи от човека с когото си, зависи колко време прекарвате заедно, колко се желаете всъщност. И наистина не знаех какво да отговоря. Имал съм случаи когато дори в деня правя шест пъти секс“.

Признанието му определено се хареса на фенките на брюнета, защото по този начин той затвърди мачовското си излъчване.

Advertisement
Фейсбук коментари