Хората мислят, че това е обикновена къща. Но щом влязат вътре, се удивляват

Хората мислят, че това е обикновена къща. Но щом влязат вътре, се удивляват

Климово е обикновен град в Брянска област, Русия. Но там има къща, която е различна от останалите. Външно изглежда съвсем обикновено и дори малко порутено: олющена боя по фасадата и разклатена ограда.

Като цяло нищо забележително, но това е само на пръв поглед. Човек трябва само да прекрачи прага и пред него се открива невероятна картина…

царски-интериор

Руснакът Владимир Филипович вече е престанал да се изненадва от хора, които редовно идват при него и го правят без покана. Честите гости в дома му се интересуват от необикновения интериор на къщата.

Всички те са чували за контраста, който съществува между външния и вътрешния облик. Щом човек прекрачи прага на къщата, той веднага получава усещането, че е попаднал в царските покои или в сграда на музей.

резбар

Това е разбираемо, тъй като картините, поставени в скъпи рамки, необичайният под, резбованите мебели поразяват и са в абсолютен контраст с обикновените къщи в селото.

Домът е обикновен, но интериорът му е царски.

Владимир Филипович Акулов е майстор резбар, създал невероятна красота в собствения си дом. Той решил да демонстрира всичките си умения в собствения си дом.

уникален-интериор

Всички мебели без изключение са направени от неговите сръчни и златни ръце. Изненадващо е, че човекът няма специално образование, сам овладял дърворезбата.

Той обича да работи с липа, от нея са направени много от нещата в къщата, тъй като липата е идеалното дърво за работа според него. А за постигане на златистия блясък на дървените изделия, Акулов покрива обработеното дърво с японски златни листа.

резба-интериор

Владимир Акулов се занимавал лично с таваните. Но майсторът не се ограничил само до резбованите елементи на декора, негови са и картините по стените.

Истински майстор!

Advertisement