„С радост ходя на работа“. Професията на тази жена шокира

Запознайте се с Екатерина от Самара. На 32 години Катя е постигнала значителни успехи в професията си. Ще се изненадате да разберете, че Катрин е собственик на две погребални зали и се занимава с балсамиране.

Тази красавица прави грима на отишлите в друг свят покойници и се гордее с професията си. Екатерина казва, че интересът към бъдещата й професия се е зародил в детството. Момичето помолило майка си да я заведе с нея на работа.

Катя признава, че е изпитала тревожно чувство само първия ден, а след това всичко минало като по часовник. Жената казва, че не е обикновен гримьор и услугите й са скъпи. Така, например, 10 ml специална боя струва около 3,5 хиляди рубли (около 73 лева).

гримьор-на-покойници

„Питам близките за любимите нюанси на червилото на починалите, избирайки правилните цветове“, усмихва се Екатерина. Жената споделя, че има много хора, които искат да работят в този бизнес:

„Дори тийнейджърки се обръщат към мен. „Много хора смятат, че работя за пари. А аз обичам да помагам на хората в трудни моменти. С удоволствие ходя на работа”, казва Екатерина.

Advertisement
Фейсбук коментари