Бебе със синдром на Даун си спечели милиони фенове, показвайки своята усмивка

Бебе със синдром на Даун си спечели милиони фенове, показвайки своята усмивка

Докато се наслаждава на свободното си време, 8-месечно момиченце със синдром на Даун дава на осиновителката си най-сладката нова усмивка! Видеото на този очарователен момент бързо станало вирусно.

Усмивката е универсалният език на добротата и щастието. Усмивката има огромна сила, тя предава чувства на радост, надежда и позитивност на всеки, който я види.

Усмивката на това очарователно момиченце със синдром на Даун спечели сърцата на милиони хора! Малкото момиченце се усмихнало на осиновителката си и за щастие майка й го заснела с камерата!

След като Националната мрежа за приемане на синдрома на Даун сподели супер сладкото видео с надпис „Новите усмивки са най-добрите усмивки!“, то е видяно от над 21 милиона души и е събрало над 311 000 реакции и повече от 36 000 коментара!

Бебето, което засега наричат „бебе Н“, докато осиновителите й не преминат през процедурата по осиновяването й, по това време е само на осем месеца.

Докато бебето лежело на одеялото си в дома им в Тексас, наслаждавайки се на малкото си коремче, майка й я попитала как протича денят ѝ.

След това тя разкрасила деня на милиони хора с приказната си усмивка!

Майката обясни, че момиченцето току-що се събудило с тази чисто нова усмивка, която е толкова сияеща!

Тя казва:

„Забелязахме я няколко пъти и разбрахме, че тя ни показва усмивка тип „сирене“ – смеехме се всеки път, когато тя го правеше и тя просто обичаше вниманието.“

Надяваме се, че всички ще видят красотата, която се крие в хората със синдром на Даун. Въпреки че диагнозата на синдрома на Даун може да бъде страшна, реалността е, че детето ви има цел и ще може да живее пълноценен и щастлив живот. “ – споделя тя.

Вижте тази възхитителна усмивка:

Източник: www.dailymail.co.uk

Advertisement
Фейсбук коментари