Помните ли Пам от сериала „Далас“? Днес тя е на 73 г. и изглежда невероятно:

Помните ли Пам от сериала

„Далас“ беше популярна сага в праймтайма, излъчена за първи път преди повече от 40 години, през 1978 г. У нас сериалът стана изключително популярен в началото на 90-те.

Оттогава измина много време и логично звездите от сериала са претърпели много. След като напуска продукцията, Виктория Принсипал, която играеше Памела в „Далас“, издаде книги, омъжи се и се разведе, основа благотворителна организация и се ангажира с редица други начинания.

Принсипал бе любимка на българските зрители в ролята на Пам. Тя игра в „Далас“ чак до сезон 10 (общо сагата имаше 14 сезона в ефир.)

Да си припомним накратко сюжета: Въпреки враждебността между семействата им, бракът на Памела и Боби Юинг (Патрик Дъфи) се осъществява и се превръща в основна сюжетна линия.

Какво прави актрисата днес

Първият голям пробив на Принсипал идва с филмова роля, преди да стане звезда на Далас. Тя партнира на Пол Нюман във филма „Животът и времето на съдия Рой Бийн“ от 1972 г., за който получава номинация за „Златен глобус“. След престоя си в Далас тя участва в предавания като „Любов“, „Американски стил“ и филми като Fantasy Island.

Тя продължава да играе през 1990-те и 2000-те години, освен това изгражда собствена продуцентска фирма, пуска няколко телевизионни филма през това време.

Последната актьорска роля на Принсипал е в шоуто „Титани“ от 2000 г. Пред TV Insider през 2018 г., че въпреки че в момента няма намерения да се връща към актьорството, отдавна се е научила „никога не казвай никога“, тъй като „животът има начин да ни поднесе неочаквани подаръци, ако обръщаме внимание“. Освен това тя стартира марка за грижа за кожата в допълнение към многото си романи.

Всичките й книги се фокусират върху красотата и здравето. Тя посвещава следващите 30 години от живота си на тази област и на управлението на собствена линия за грижа за кожата, Principal Secret.

Интересите й към красотата и външния вид определено й личат, защото на 73 години Виктория Принсипал просто изглежда прекрасно!

Въпреки това тя напуска бизнеса през 2019 г. „След 30 години в бизнеса с грижа за кожата и 28 години като президент и основател на Principal Secret, ще се оттегля, за да се посветя изцяло на филантропската си работа чрез The Victoria Principal Foundation for Thoughtful Existence и моята спасителна работа с животни“, споделя тя.

Виктория е наистина дълбоко отдадена на околната среда и опазването й.

Актрисата има два брака и два развода. В интервю пред списание People, Принципал заявява, че тя и нейните колеги от Далас не са развили близки приятелства.

Advertisement