Дъщерята на Челентано и Клаудия Мори: Самовлюбени егоисти, които не трябва да имат деца

Розалинда Челентано
Скрийншот: Storie Italiane (Rai)

На 6 януари известният италиански актьор и музикант Адриано Челентано навърши 86 години. Той е пълен със сила и енергия, продължава да записва албуми и да се снима във филми.

Адриано Челентано е бил женен веднъж и до днес живее с любимата си Клаудия Мори – италианска актриса, певица и телевизионен продуцент.

Те имат три деца: синът Джакомо и дъщерите Росита и Розалинда. Всеки от тях следва пътя на родителите си и се занимава с творческа дейност. Заслужава да се отбележи, че бракът на Адриано и Клаудия е един от най-силните, тъй като през тази година отбелязват 60-годишнината си.

Най-малката дъщеря на големия актьор пък има специфично мнение за артистите…

„Артистите са самовлюбени егоисти…“

Розалинда Челентано е италианска актриса, певица, а също така рисува от дете. Тя е родена на 15 юли 1968 г. в Рим. Розалинда е най-малката дъщеря на Мори и Челентано.

Момичето, подобно на брат си и сестра си, било отгледано главно от майка си, тъй като баща й често отсъствал, защото кариерата му се развивала бързо.

Още в младостта си тя осъзнала, че баща й няма да й помогне по никакъв начин и напуснала семейството, започвайки солова кариера. Но тя общува често с родителите си и понякога ги моли за съвет.

„Баща ни присъстваше малко в живота ни. Винаги беше зает, мислейки преди всичко за себе си. Неговото внимание и любов много ни липсваха. Но артистите са изключително егоистични същества. Според мен те изобщо не трябва да имат деца!“ – разсъждава певицата.

Розалинда не крие факта, че когато тя и брат й и сестра й са се родили, баща й е бил много търсен в професията си, така че той е отделил малко време за отглеждането им.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Rosalinda Celentano (@rosalinda.celentano)

„Но това изобщо не означава, че не обичам родителите си. Те просто бяха твърде млади, запалени по кариерата си, често отсъстваха от дома и наистина ни липсваха“, казва Розалинда.

Сега обаче Адриано Челентано излива любовта си към внуците си. Дъщерята на известния актьор разказва, че когато брат й станал баща, Челентано бил буквално обсебен от внука си от сина му Джакомо.

Иначе Розалинда Челентано вингаи се е занимавала с изкуство. Тя е достигнала определени висоти в пеенето, рисуването и актьорството.

Например, тя е била номинирана за една от най-значимите филмови награди в Италия.

Въпреки това, на 36-годишна възраст, тя опитала да се самоубие и взела около 40 хапчета за сън. За щастие, лекарите все пак успели да я спасят. Отнело й много време да се възстанови, но сега всичко е наред със здравето й.

В личния живот дъщерята на Челентано предпочита жените и не се ограничава само до един пол. Тя влиза във връзки както с мъже, така и с представители на своя пол.

Днес Розалинда Челентано е на 51 години. Тя никога не е раждала деца и никога не е била омъжена. В момента почти нищо не се знае за личния й живот.

Тя почти не поддържа социални профили и се опитва да не прекарва време в интернет, тъй като смята, че това унищожава дълбочината на чувствата на човека.

Advertisement