Ванга е знаела кога ще отстъпи коронавируса?

Ванга

Светът се променя и не е ясно какъв ще бъде след коронавируса.  Но всеки се интересува кога ще отстъпи тази ужасна болест? Българската пророчица  Ванга също е имала отговор на този въпрос. Просто никой преди не му обърнал внимание. Предаването „Новите руски сензации“ за първи път показва това пророчество в пълния му вид.

Учените смятат, че повече от 80% от населението на света ще бъде заразено с коронавирус. Освен това 15 от сто души ще се окажат в реанимация. И на въпроса кога ще свърши всичко сега никой няма точен отговор. Ванга е предсказала, че светът, който познаваме, ще се промени изцяло. Краят му обаче няма да дойде скоро.

Пророчеството на Ванга: „Един ден този свят ще свърши, но краят няма да дойде скоро. Не се страхувайте! Живейте в хармония и си помагайте взаимно. Да живееш в страх не е живот! И това, което е писано на Небето, не може да бъде променено от човека. Рано или късно то се случва“.

Пророчицата също така помолила Бога да пощади човека, „защото той отишъл твърде далеч в своята омраза към ближния“. И предупредила, че в страшните времена може да се спасим само като станем по-добри и внимателни един към друг.

„Човечеството ще бъде спасено, когато всички хора се обърнат с молитва към Бога. Когато всички хора станат по-добри, когато започнат да си помагат и спрат да се състезават и да печелят. Светът не се пази с бомби – пази се с разум и вяра. „

Advertisement