7 жестоки истини за любовта към Стрелеца

7 жестоки истини за любовта към Стрелеца

Стрелците са най-привлекателните личности от всички зодии. Те са огнени знаци, управлявани от Юпитер, което означава, че ви очакват ярки емоции, постоянни изненади и много страст. Ето какво ви очаква с любовта към Стрелец:

1. Те са многостранни

Миналата седмица са ви казали, че са започнали да програмират, защото е модерно. Тази седмица те искат да научат всичко за градинарството. Те се интересуват от различни неща, така че ако обичате един Стрелец, ще получите многостранна и интересна личност.

2. Обичат да се шегуват

Стрелецът никога няма да пропусне възможност да се пошегува. Те са надарени с чудесен ум и фино чувство за хумор, а освен това са супер приказливи. Затова ще трябва да заобичате късните разговори до два през нощта за забавния живот на Стрелците или комедийното шоу, което са гледали.

3. Независими са

Стрелците не обичат да планират вечеря през делничните дни, когато са уморени след работа и просто искат да се приберат вкъщи и да гледат телевизия. Те ценят времето, прекарано насаме, и го планират така, сякаш са във връзка със себе си. Стрелците са много независими, така че не очаквайте да приспособят графика си към вашия.

4. Философи са

Какви са вашите тайни стремежи в живота? Какви мечти имате? Какви са вашите страхове и защо? Тези въпроси са често срещани на първа среща със Стрелец: те са философски натури. Не се смейте на техните мантри или факта, че се доверяват на медитацията. Те са обсебени от вечните въпроси на Вселената. Ако това ви плаши, вие не сте готови да обичате Стрелец.

5. Малко са безразсъдни

Да, Стрелците могат да бъдат безразсъдни по отношение на емоциите и не винаги обмислят нещата. Те живеят за новите преживявания, независимо дали са положителни или отрицателни.

6. Ако Стрелците не ви харесват, те бързо ще изчезнат от полезрението ви

Да. Могат да ви оставят като торба за смет. Те не искат да бъдат във връзка с някой, който не иска да слуша какво се опитват да кажат.

7. Те са оптимисти

Стрелците са хора със свободен дух и се ръководят от правилото: „следвай сърцето си“. Когато се влюбите в тях, бъдете готови за постоянен поток от агресивен оптимизъм. Това може да ви дразни, но те са склонни да намират доброто във всичко. Те са безразсъдни и непостоянни, но ще се борят за своето щастие, а следователно и за партньора си.

Advertisement
Фейсбук коментари