17-годишно момиче има най-дългите крака в света

17-годишно момиче има най-дългите крака в света

О, колко момичета в света имат комплекси заради ниския си ръст и мечтаят за дълги крака, за да покорят модните подиуми. Но има и такива, които, напротив, се срамуват, че са високи и искат да бъдат в ролята на Палечка. Какво можете да кажете, жени …

Днес в svobodnazona.com искаме да ви запознаем със 17-годишно момиче на име Маки Курин от Тексас. Наскоро тя влезе в Книгата на рекордите на Гинес като притежателка на най-дългите крака сред жените и момичетата в света.

най-дългите-крака-в-света

Всъщност Маки наистина искала да постави този рекорд, за да вдъхнови високите деца с примера си и те да оценят своята особеност, дадена им от природата.

Дължината на левия й крак достига 135,3 сантиметра, а на десния – 134,3 сантиметра. Самият ръст на момичето е 208 сантиметра. Маки казва, че никой не я е обиждал заради краката й, но заради високия й ръст е получавала хапливи забележки.

момиче-с-дълги-крака

„Никога не съм бил тормозенa заради краката си … Те ме тормозеха, защото бях по-високa от другите. В гимназията спрях да се притеснявам какво мислят другите за мен; и след това вече нищо не ме притесняваше „.

дълги-крака

Освен това Маки признава, че всеки ден се сблъсква с много трудности – дрехите са винаги къси за нея, или обувките й са малки, а също така й е трудно да се качи в колата или да мине през вратите.

Но освен това има и много предимства: тя например играе страхотно волейбол и може да вземе книга от най-високия рафт. И също така благодарение на растежа си тя станаla популярна в социалните мрежи.

В бъдеще Курин планира да учи в колеж във Великобритания, както и да получи друг статут в Книгата на рекордите на Гинес, който вече ще е на най-високия професионален модел в света.

Advertisement
Фейсбук коментари