Зрителите раздвоени: саботира ли Мани племето си?

Зрителите раздвоени: саботира ли Мани племето си?
Кадър: NOVA

Крехката Мани от племето на „Безстрашни“ отново разбуни духовете в „Игри на волята“. След като в последната игра точно преди разделянето на племената русото миньонче в комплект с Фейгин скриха няколко елемента от пъзела на племето си с цел да го разпаднат, сега Мани отново се представи колебливо в играта с кофите.

Многобройните грешки, които Мани допусна като последен и най-важен пост при пренасянето на кофата засилиха подозренията на участници и зрители, че блондинката отново саботира, този път новото си племе.

Мани се провали при маневрирането си по гредата толкова много пъти, че накара водещият Димо Алексиев да възклине: „Според мен на Безстрашните им идва просто да й сложат кофата на главата“.

Самата Мани се оправда, че изобщо не е саботирала, а проблемите са дошли заради маратонките й и болките в краката.

Според много от зрителите малката физиотерапевтка е играла откровено симулативно, след като вече беше ясно, че отива на дуел за оцеляване? Но защо? Водещата версия е, че така Мани разчита да се изправи срещу своята съплеменничка Ралица, а не срещу близката си приятелка от племето на „Непобедимите“ Фейгин.

В крайна сметка обаче племето на Мани осъществи култов обрат и изпрати противниците си на номинации. Така, в крайна сметка, съдбата отреди в битка за оцеляване да се изправят една срещу друга двете най-добри приятелки Мани и Фейгин.

Advertisement
Фейсбук коментари