Жените от тези зодии държат мъжа под тотален контрол

Жените от тези зодии държат мъжа под тотален контрол

Жените от тези зодии държат мъжете си под пълен контрол. Бракът с тях е затвор с максимално строг режим. Съществува мнението, че съпругът трябва да бъде възпитаван, държан на късо. Ето кои са жените, които обичат чехльовци:

Лъв

На Лъва му дайте да заповядва. Те трябва да имат поне един човек, който под тяхно ръководство да им сервира кафе в леглото с пресни кроасани.

Ако се съпротивлявате на инструкциите на Лъвицата, тя ще издържи известно време и след това отидете при по-податлив партньор.

Скорпион

Скорпионът е командир по природа. Неговата натрапчива и педантична натура, плюс желанието да доминира, води до факта, че той полудява, ако нещо се обърка. Или поне смята, че нещо се е объркало.

Всъщност Скорпионите изискват безспорно подчинение и съвършено изпълнение на техните указания. Скорпионите могат да бъдат много насилствени и да наранят околните, дори без причина.

Дева

Девата, най-много от всички зодии, се стреми към съвършенство във всичко, учи се през целия си живот, но учи и другите. Стремежът към най-доброто кара Девата да забелязва недостатъци във всичко, което я заобикаля, което изисква корекция.

Девата обича да изисква от другите да поддържат чистота в облеклото си и речта си. Поради практическия си възглед за живота, високите изисквания и постоянните критики към своя партньор, Девата често се опитва да избегне брака.

Стрелец

Тази зодия е човекът-празник. Малцина могат да устоят на чара и привлекателността на жената Стрелец. Но колкото по-дълго общувате със Стрелец, толкова повече тя ще ви разочарова със своята прямота.

Хората от тази зодия са невъздържани в изказванията си, понякога са дори груби. Но това съвсем не е от зъл умисъл, а е просто външно проявление на буйния темперамент. Не си мислете да критикувате Стрелеца, той ще ви каже всичко, което мисли за това.

Advertisement
Фейсбук коментари