7 женски имена, които носят голям късмет

7 женски имена, които носят голям късмет

Отдавна е известно, че името влияе върху съдбата на човек. Следователно, към избора на име трябва да се подходи сериозно. В тази статия предоставяме рейтинг на женски имена, които със сигурност ще донесат късмет на притежателките си!

Седмо място – София

От древногръцки език това име се превежда като мъдрост. Жените на име София се отличават със спокойствие и концентрация. Софиите са благоразумни и затова късметът често насочва вниманието към тях и техните семейства.

Шесто място – Мария

Мария е от древногръцки език се превежда като „любима“. Жената с това име се отличава с весел нрав и лесно отношение към живота. Всички Марии привличат късмета като големи магнити и след като са го получили в ръцете си, не пускат това богатство до края на живота си.

Пето място – Анастасия

Всички Анастасии имат спокоен характер, оптимизъм и способност да се адаптират към всякакви житейски обстоятелства. Ето защо не е изненадващо, че Сиси, по принцип, има голям късмет в живота.

Четвърто място – Дария

В древна Гърция името Дария означавало победител. Това име дава на притежателката му известна войнственост. Затова Дария предпочита да не седи със скръстени ръце, чакайки късмета, а да си го спечели сама!

Трето място – Ана

Жените на име Ана притежават постоянство и трудолбие. Поради тази причина, дори ако късметът ги заобикаля, Аните с помощта на своето  постоянство сами постигат късмет в живота си!

Второ място – Елизабет

От древни времена момичетата от кралските семейства са били наричани с името Елизабет. Тази традиция се е развила с причина, защото Елизабет е в състояние да привлече късмета към себе си, както цветето привлича пчели!

Първо място – Виктория

И в мъжките, и в женските транскрипции това име означава победител. Жените на име Виктория печелят много победи през живота си, а самият късмет често отива в техните ръце!

В заключение нека кажем, че името, макар и да влияе върху съдбата на човек, не е абсолютна гаранция за неговия късмет. Затова не седете със скръстени ръце, защото късметът обича активните хора!

Advertisement