Това 21-годишно момиче побеляло буквално за една нощ

Това 21-годишно момиче побеляло буквално за една нощ

Естествената красота се цени винаги и няма значение, че днес Инстаграм определя стандартите за красота, които младите момичета се опитват да следват.

Именно младите момичета приемат всичко това твърде сериозно и понякога прекрачват границата на допустимото. Когато нещо не се получи в живота на момичето, тя започва да си мисли, че нещо не е наред с външния й вид, и започва да експериментира.

Хората са свикнали да се съобразяват с нормите, за да не се открояват от тълпата. Мнозина трудно приемат себе си естествени.

Това момиче се казва Сара и живее в Аризона. На 21 години тя посивяла. И най-лошото е, че косата й посивяла само за една нощ. Можете да си представите какво се е случило в главата й, когато сутринта се погледнала в огледалото.

посивяла-коса

Това е възможно най-ужасната трансформация. Момичето си легнало с нормална тъмна коса и се събудило като стара жена.

Момичето просто не знаело какво да мисли. Веднага се записала на фризьор за боядисване на косата. Тя приела този феномен като начало на старостта и изпаднала в депресия…

Накрая се уморила от постоянните посещения при фризьора. Всеки път трябвало да седи толкова часове, докато косата й бъде боядисана и се налагало да повтаря тази процедура почти веднъж месечно … Дори когато била бременна, Сара боядисвала косата си, за да не разкрият нейните приятели и познати ужасната й тайна.

жена-сива-коса

Днес жената вече е на 37 години. Тя някак се примирила с това, което й се случило в младостта. Момичето решило, че повече няма да си боядисва косата и смело излиза на улицата със сивате си кичури.

сива-коса

Макар някои нейни приятели да настояват, че не може да си позволи да излиза публично така, защото според тях тя изглежда като вещица.

жена-с-посивяла-коса

Но самата Сара вече обича естествения си цвят на косата. Казва, че повече няма комплекси поради преждевременно побелялата си коса.

побеляла-коса

А вие какво мислите, струва ли си да бъде с такава коса или е по-добре да я боядисва?

Advertisement