Жената с най-големи скули в света показа как е изглеждала преди

Жената с най-големи скули в света показа как е изглеждала преди

Украинската блогърка Анастасия Покрешчук стана известна в мрежата благодарение на модификациите на лицето си. Момичето се увлякло по филърите в бузите и устните, които й помогнали да се чувства красива.

жената-с-най-големи-скули

За кратко време Анастасия се превърнала в съвсем различен човек, като същевременно придобила самочувствие. Но блогърката не се стеснява да публикува снимки на това как е изглеждала преди трансформациите си.

скули-преди-и-след

Безспорно жената дължи славата си на огромните си скули. Момичето умишлено деформирало тази част от лицето.

Някои абонати на звездата вярват, че тя го е направила нарочно, за да стане по-популярна заради шума около нея. Самата Покрешчук твърди, че е увеличила скулите си, защото така й харесва повече.

големи-скули

Украинската блогърка решила да покаже как изглеждаше преди увеличаването на скулите. Звездата е публикувала снимка, на която е само на 18 години. Снимката наистина изненадала феновете. Те са сигурни, че Анастасия е изглеждала много по-красива преди пластичните операции.

Тя е неразпознаваема на снимката. Настя започнала да инжектира филъри преди 4 години. Но преди това тя изглеждала доста сладка.

изкуствени-скули

Един ден Анастасия се погледнала в огледалото и не останала доволна от собствения си външен вид. Момичето видя само един изход от тази ситуация – пластика. Блогърът похарчила впечатляваща сума (около 2 хиляди долара) за множество процедури, филъри и инжекции за красота. Момичето е сигурно, че парите са си стрували.

украинска-блогърка

Трансформацията на Настя впечатлява. Тя е доволна от нея. Блогърката не обича да си спомня предишния си външен вид. След като публикувала снимка, на която е на 18 години, тя написала: „Познахте ли тази жена? Това съм аз на 18 години. Някой друг да иска да каже, че преди е било по-добре? Естествената „красота“ е „прекрасна“.

А на вас преди или след пластиката ви харесва повече?

Advertisement
Фейсбук коментари