Силен ритуал за изпълнение на желания на Слънчевото затъмнение на 13 юли 2018

изпълнение на желание

Този силен ритуал по време на Слънчевото затъмнение на 13 юли 2018 година ще промени целия ви живот.

Точно затова е важно да изберете наистина струващи си желания. Трябва да осъзнаете, че промените заради изпълнението на тези желания може да бъдат глобални.

Желанията трябва да бъдат до 5. Колкото по-малко желания, толкова по-голям е шансът скоро да се осъществят.

Ритуал за изпълнение на желания по време на Слънчевото затъмнение

Ритуалът за изпълнение на желания в деня на Слънчевото затъмнение помага лесно и бързо да се постигне желаното. За ритуала са ви нужни съд с вода, свещ в жълт цвят, лист хартия.

Поставете в деня на Слънчевото затъмнение съд с вода на перваза на прозореца. Нека постои там през цялото Слънчево затъмнение. През това време напишете на лист хартия своите заветни желания и сложете листа до водата.

Когато Слънчевото затъмнение напълно премине, запалете жълтата свещ и дълго гледайте пламъка й. Представете си усещанията, които изпитвате в момента, когато желанията ви се сбъднат. Прочетете мислено това, което е написано на листа.

Произнесете думите: „Заради светлото бъдеще съм готов(а) да се променя. Приемам всички промени в своя живот. Нека желанията ми се сбъднат!“ След това изгорете листа така, че цялата пепел да попадне върху водата.

Тази вода трябва в същия ден да се излее в река или да разлее по земята в парка. Трябва да мислите за желанието си през целия ден, а после да го забравите. Желанието задължително ще се сбъдне.

Advertisement
loading...
Фейсбук коментари