Никога не се влюбвайте в зодия Риби…

Никога не се влюбвайте в зодия Риби...

Не се влюбвайте в Риби. Те ще бъдат тези, които ще ви докосват без дори да използват ръцете си. Те ще бъдат тези, които ще ви разбират без думи. Те умеят да прочитат хората по-добре от всеки. И ще се чудите откъде знаят. От погледа е. От езика на тялото. От малките неща, които те улавят във вас, за които дори не подозирате.

Не се влюбвайте в Риби. Тяхната сензитивност ще ви порази и изведнъж ще станете по-предпазливи и ще внимавате какво казвате и правите. Те са от тези хора, които приемат нещата много лично и може да ги нараните дори с най-малкото.

Не се влюбвайте в Риби. Те ще извадят най-доброто от вас и ще ви тласкат да постигате повече, отколкото някога сте мислели, че можете. Те ще нахлуят в живота и мечтите ви и ще ви накарат да вярвате, че можете да ги постигнете.

Не се влюбвайте в Риби, защото те ще ви изцелят. И няма да сте готови за това. Те ще ви обичат безусловно. Те няма да се пазят. Ще ви дадат най-доброто от себе си независимо дали го заслужавате или не. Те ще копаят дълбоко до корена на болката ви и болката в сърцето ви някак ще изчезне.

Не се влюбвайте в Риби, защото те са ревниви. Не искат да бъдат такива, но са. Но заради тази ревност ще разберете колко много ги е наистина грижа за вас. Рибите не просто докосват сърцата на хората, които обичат, те покоряват всички по пътя си.

Не се влюбвайте в Риби, защото те ще ви научат да гледате на света по различен начин. Нещата, покрай които сте свикнали да минавате и да виждате, ще ви карат да се спирате и да оцените семплата им красота. Изведнъж ще се загрижите за неща, които преди не ви е било грижа. Изведнъж всичко, което има значение за тях, ще има значение за вас.

Не се влюбвайте в Риби, защото те ще ви накарат да преосмислите това, което мислите за любовта, защото тяхната любов е различна.

Не се влюбвайте в Риби, защото изведнъж ще осъзнаете, че правите много ирационални избори. Те ще ви научат да следвате сърцето си вместо главата си.

Не се влюбвайте в Риби, защото те ще ви държат през нощта и ще научите, че най-хубавите разговори са тези след два след полунощ. Ще се научите да не се боите от уязвимостта си, когато им казвате неща, които не казвате дори на себе си.

Не се влюбвайте в Риби, защото ще осъзнаете, че ги обичате заради малките неща. Начинът по който шептейки ви благодарят, когато хванете ръката им. Начинът по който спират всяко куче на улицата за да го нахранят. Състраданието, което имат към всеки и всичко.

Не се влюбвайте в Риби, защото те ще бъдат честни с вас, дори когато боли. И ще осъзнаете, че не сте срещали по-истински човек.

Не се влюбвайте в Риби, защото те ще ви карат да се опитвате и да се справяте. Те карат всеки да бъде по-добра своя версия. И ще има моменти, когато ще се чудите дали ще сте достатъчно добри за тях.

Не се влюбвайте в Риби, защото ще ви научат на търпение и разбиране. Те премислят всичко, защото ги е грижа. Те имат нужда от постоянна увереност и похвала.

Не се влюбвайте в Риби, защото те никога няма да се откажат от вас. Ще продължат да ви дават шансове, докато не докажете, че са прави за вас.

Първия път, когато ги видите, вероятно ще бъдат срамежливи и резервирани, но зад това се крие човек, на когото му пука дълбоко и крие голямо сърце в себе си.

Не се влюбвайте в Рибите, защото те няма да ви наранят, а ако вие го направите, ще живеете с вина и болка, ако някога трябва да ги напуснете.

Източник: webmiastoto.com

Advertisement
Фейсбук коментари