Никога не се влюбвай в Стрелец…

Никога-не-се-влюбвай-в-Стрелец...

Не се влюбвай в Стрелец, защото те са забравените любовни песни, които внезапно те карат да чувстваш. Те са грешката, която искаш да изтриеш, но и грешката, от която можеш да научиш толкова много:

Не се влюбвай в Стрелец, защото той ще те научи да поставяш винаги другия на първо място. Техните нужди остават на втори план. Стрелците се грижат за всички малко повече от необходимото. И ако могат да направят живота на някого по-добър, ще сторят всичко по силите си това да се случи.

Не се влюбвай в Стрелец, защото той ще те научи да цениш качеството пред количеството. Те може и да нямат много приятели, но тези, които са до тях, са наистина качествени хора.

Не се влюбвай в Стрелец, защото той ще те обича толкова силно, че дори няма да разбереш кога е започнало всичко и кога е свършило.

Ако Стрелецът ти има достатъчно доверие, за да ти даде сърцето си, той ще ти даде всичко без да иска нищо в замяна. Той е от този тип, който влиза в стаята и целият ти ден се променя само като го видиш.

Ще се гледаш в огледалото и просто ще се чудиш с какво си го заслужил/а. И ще благославяш, че Стрелецът присъства в живота ти.

Не се влюбвай в Стрелеца, защото те премислят всичко. Те ще забележат и най-малките детайли, език на тялото или промяна в тона. Ако нещо се обърка, те ще обвиняват себе си. Те винаги обвиняват себе си, дори когато грешката не е тяхна.

Не се влюбвай в Стрелеца, защото ще му направиш комплимент и той ще се почувства неудобно. Те не се мислят за нещо специално. Но това, което видиш когато го погледнеш, ще е близко до съвършенството.

Стрелецът никога няма да се окичи с подобна горда титла, защото вижда в себе си предимно онези неща, които може да подобри.

Не се влюбвай в Стрелеца, защото те са болезнено силни и предпазливи. Те не обичат да показват уязвимост и слабост. Те ще ти се струват най-силните хора, които някога си виждал, но зад това се  крие някой, когото го е страх да не бъде наранен.

Те са научили много за живота по трудния начин и затова винаги трябва да бъдат силни.

Не се влюбвай в Стрелеца, защото те може да бъдат чудесни с теб, но ако им навредиш, няма да забравят и няма да простят толкова лесно.

Източник: webmiastoto.com

Advertisement
Фейсбук коментари