Ако получавате тези знаци от Вселената, по-добре е да спрете веднага

Ако получавате тези знаци от Вселената, по-добре е да спрете веднага
Източник: Pixabay

Не забравяйте, че Вселената изпраща тези знаци не за да ви изплаши или навреди, а за да привлече вниманието към нещо в живота ви, което не трябва да присъства там.

Фактът, че Вселената и нейната мъдрост постоянно присъстват в живота ни и проникват в него до най-малките детайли, въпреки очевидното, е голяма изненада за повечето хора.

Но ние наистина можем да се „свържем“ с мъдростта, любовта и ръководещото влияние на по-висшата същност във всеки един момент, само ако сме достатъчно отворени и готови да възприемаме нови неща.

Дори не е нужно да сте особено религиозен човек, за да разберете, че Вселената се опитва да каже нещо.

Много хора вярват, че висшето съзнание комуникира с човечеството само чрез чудотворни събития. Но истината е, че божественият принцип присъства еднакво както в „специалните“ моменти, така и в ежедневието.

Често Вселената комуникира с нас чрез „случайности“, повтарящи се числа и думи, чрез песни, животни, видения по време на медитация, други хора, произволни обекти и чрез много други форми.

Вселената ни изпраща знаци, когато сме се заблудили. И когато ги получите, не се плашете и не губете време. Обърнете внимание на себе си и света около вас, слушайте какво се случва с вас.

Понякога дори се появяват предупредителни знаци под формата на огромен метафизичен шамар в лицето, който буквално крещи: „Събуди се, какво правиш?!” И въпреки че подобни знаци може да изглеждат шокиращи или обезпокоителни, в крайна сметка дори те са за наше добро.

Ето кои са най-честите предупредителни знаци, чрез които Вселената се опитва да ни каже да спрем да правим това, което правим.

1. Неочаквани закъснения

Например, може да попаднете в задръстване, да изпуснете влака, вашата резервация за полет може да бъде отменена по някаква причина или може да се появи друго събитие, което да наруши всичките ви планове.

2. Имате някакво странно усещане в областта на стомаха

Изпитвате усещане за „смучене“ в стомаха или усещате леко гадене. Това не е свързано с физическите аспекти на здравето и това негативно чувство не изчезва, независимо за какво мислите или колко се опитвате да се разсеете.

3. Губите нещо

Или ви открадват нещо ценно, или започвате постоянно да губите всякакви дреболии. Имате нужда от временния шок от загубата на тези неща, за да се „събудите“.

4. Започвате постоянно да влизате в кавги и спорове.

Разгорещени спорове и кавги за всякакви дреболии растат като гъби – както с близки, така и с непознати.

5. Не спите достатъчно

Не можете да спрете да мислите за нещо и то не ви дава да заспите. Това може да бъде или една мисъл, или негативен сценарий на бъдещи събития, които мислено превъртате в ума си отново и отново.

6. Боледувате

Когато се каните да направите нещо или да отидете някъде, постоянно ви спира някаква болежка. Може да е хронично главоболие, мигрена, настинка – с една дума нещо, което изисква почивка на легло.

7. По-несръчни сте от обикновено

Удряте си пръстите на краката или лактите си, спъвате се, изпускате неща и т.н.

8. Чувство на претоварване или тревожност

Постоянно сте преследвани от чувство на безпокойство или предстоящо нещастие. Чувствате, че нещо лошо ще се случи.

9. Виждате „лоши поличби“ около себе си

Лошите поличби могат да бъдат много лични и субективни, поради което постоянно се променят. Не можете да възприемате това или онова явление като „лошо“, независимо от обстоятелствата, при които го срещате. Опитайте се да ги възприемете като субективни знаци, които умът забелязва сред всички останали и им придава определено значение.

Например, днес може да видя ято черни гарвани като лоша поличба или мигаща светлина на улична лампа като знак, че скорошно решение е било грешно – но утре те ще бъдат просто стадо гарвани и мигаща електрическа крушка . Винаги обръщайте внимание на това как вашият ум реагира на знаците, които виждате през деня.

10. Инциденти

Инцидентите са друг знак, че трябва незабавно да промените курса на живота си. Те могат да бъдат както физически, така и емоционални/ментални.

11. По пътя ви постоянно се появяват нови препятствия

Плановете се объркват, независимо колко усилия полагате в планирането им. По пътя има препятствия, които ви пречат да получите това, което искате, или да направите това, което смятате, че трябва да направите.

След като направите крачка напред, в живота се случва нещо, което ви принуждава да направите две крачки назад. И всички усилия и усилия, както ви се струва, не водят до нищо добро.

Advertisement