Най-силното дете в света вече е на 24 години. Ето как изглежда днес:

най-силното-дете-в-света

Преди около 15 години Ричард Сандрак, който се премести от Украйна в Съединените щати, беше наречен най-силното момче в света. Днес в svobodnazona.com ще ви разкажем как се е развил животът му, какво прави и как изглежда на 24 години.

Ричард започва да спортува сериозно, когато е още дете. И едва на 8-годишна възраст той изтласква повече от 15 килограма от гърдите си! На 11 години той вече вдига 24 килограма!

дете-с-мускули

Днес мъжът е на 24 години и е трудно да го наречем спортист …

След като му е даден прякорът „Малкият Херкулес“, той постоянно е канен на състезания, телевизионни предавания, снимки в реклами, списания и дори филми. Ето защо семейството на Ричард се премества в Калифорния, за да може синът им да се реализира напълно.

Тренировки, хранене, режим – тези неща са били следени от бащата на момчето, който е бивш световен шампион по бойни изкуства. Много често мъжът е критикуван, че е малтретирал сина си и е оказвал голям натиск върху него.

И когато Ричард бил на 11 години, той самият се обадил в полицията, след като баща му нападнал майка му. Мъжът бил вкаран в затвора за домашно насилие.

Момчето спряло да общува с баща си и вече не го признавало. Известно време той все още се занимавал с тренировки, но постепенно те ставали все по-малко.

В момента Ричард казва следното: „Много се гордея с постиженията си в детството, не се срамувам от тях и не се опитвам да скрия тази страница от живота си от някого.“

И добавя: „Просто не искам да живея повече така.“ „Опитаха се да ме представят като някаква грешка на природата. Но аз не бях единственото дете, което успя да постигне високи резултати с упорити тренировки.“

мъж-на-24-години

Сега Ричард продължава да спортува, но не толкова фанатично. Той тича всяка сутрин и също така обича заниманията със скейтборд. По професия е каскадьор в шоуто Waterworld в Лос Анджелис, където го подпалват поне пет пъти на ден, а след това трябва да се гмурне във вода от голяма височина.

Когато го попитали какъв би искал да стане, отговорът бил неочакван: „Учен, който се занимава с квантова физика… или инженер в НАСА. Така че си мисля, защо да не стана такъв?!“

Advertisement
Фейсбук коментари