3 двойки зодии, от които стават най-добрите родители

3 двойки зодии, от които стават най-добрите родители

От тези зодиакални съюзи се раждат прекрасни деца:

Риби и Близнаци

Рибите са в унисон с емоциите си, а именно те създават дълбока емоционална връзка с децата. Близнаци са родител-ученик. И двамата родители ще помогнат на детето да стане най-добрата версия на себе си.

Докато Рибите са супер чувствителни, Близнаците разбират как това, което казват, засяга хората. Тази комбинация ги кара да се вслушват в нуждите на децата, без да се опитват да им диктуват какво да правят или да контролират прекалено живота им. Вместо това те насочват малките деца към това да се научат как сами да вземат добри решения.

Рибите казват „Давай най-доброто от себе си“, докато Близнаците постигат всичко естествено. В резултат децата растат целенасочени и вършат отлична работа. Комбинацията от тези два типа родители води до факта, че детето става трудолюбиво, самомотивирано и фокусирано върху резултатите.

Рибите винаги ще следват сърцето си, докато Близнаците са по-практични, децата ще намерят средината между това, което искат, и по-логичния избор.

Рибите са интроверти, докато Близнаците са любимци на тълпата. Това ще покаже на децата, че могат свободно да избират настроението и отношението си.

Всеки от родителите е трудолюбив и се стреми към успех. Всеки е изключително честен и в контакт с емоциите си. И двамата са искрено мили и нямат лоши намерения към хората. Риби и Близнаци са идеалният баланс един за друг и в крайна сметка отглеждат красиви деца.

Скорпион и Везни

Докато Скорпионът е суров, саркастичен и силен, Везните са леки и добри. Децата винаги се стремят да бъдат като родителите си и ефектът от тва е изключително положителен.

Докато Скорпионът е свикнал да бъде отбранителен и да не се доверява на никого, Везните дават на хората много шансове. В резултат на това Скорпионът се научава да сваля стените, които е изградил, а Везните се научават кога да не прощават на хората. Това оказва влияние върху децата, които имат добри сърца, но искат добротата им да бъде заслужена.

И двете зодии са много лоялни и ще научат децата колко е важно да изграждат и поддържат силни връзки.

Докато Скорпионът е интровертен, общителните и открити Везни го допълват. Скорпионът не се стреми да бъде популярен, а всички обичат Везните. Тази комбинация и ефектът, който има върху децата, ще ги научи да се отнасят с любезност и разбиране към всеки, когото срещнат.

Скорпионите са прекалено мнителни, а Везните виждат най-доброто във всеки. Това учи децата им как да виждат доброто в хората, но да бъдат реалисти за тях.

И двете зодии следват сърцата си, но Скорпионът внимава с това. Децата им се учат да обичат внимателно и след това дават всичко, което имат, на избрания.

Стрелец и Лъв

Докато Лъвът е силен лидер, Стрелецът е склонен да процъфтява, когато разчита сам на себе си. Това учи децата да променят типа поведение в зависимост от ситуацията.

И двете зодии отхапват повече, отколкото могат да дъвчат и работят усилено. Заедно те обучават децата да поемат отговорност и да бъдат част от нещата, които влияят положително на хората.

Докато Стрелецът крие истинските си мисли и чувства, Лъвът не е добър в преструвките. Лъвът учи Стрелеца да отслабва емоционалните си защити, а Стрелеца учи Лъва да бъде малко по-силен. В резултат на това децата им са в контакт с емоциите си и могат да ги скрият, когато това е важно.

Стрелецът няма много приятели, докато Лъвът обича да е център на внимание. Стрелецът обикновено следва Лъва. Този баланс между родителите позволява на детето винаги да се чувства сигурно.

Докато Лъвът забелязва малките неща за хората и нещата, Стрелецът премисля всяка ситуация. Техните деца в крайна сметка ще могат да предскажат резултата от всяко нещо и хора по-добре от всеки друг.

Advertisement