Ето това е уют! Самотна майка построила малък приказен дом (видео)

Самотна-майка-построила-малък-приказен-дом

Рано или късно децата напускат родния дом и се отправят на самостоятелно пътуване. Като от време на време посещават родителите си. Но все пак имат свой собствен живот. Най-лошо е да си самотна майка. Цялата енергия е отишла за децата, но сега е останала сама. Какво да прави в такъв случай.

Американката Мишел Бойл знаела с какво да се занимава след „отлитането“ на децата й. Когато децата вече не живеели в дома им, на нея той й се сторил твърде голям само за нея. Много пусти стаи и много тъжни спомени.

Мишел-Бойл
Източник: Michelle Boyle/My Tiny House Village

А и наемът на голяма къща за работеща в сферата на кетъринга бил твърде голям. Затова тя си наметила по-подходящо жилище. То е съвсем малко — 19 квадратни метра. Но пък е много уютно.

малък-дом
Източник: Michelle Boyle/My Tiny House Village

Две години Мишел преоборъдвала стария дом на колела в истинско дизайнерско чудо. Жената замислила всеки сантиметър пространство и довела интериора до съвършенство.

дом-на-колела
Източник: Michelle Boyle/My Tiny House Village

В нейния дом има електричество, канализация и интернет. На месец американката плаща за всичко само 80 долара. Това е цената за парцела земя, върху който е изградила дома си на колела.

Мишел-Бойл

Целият процес на ремонта и дизайна жената е описала в своя блог „Моето пусто гнездо“. Всяка вече след трудния ден тя сядала и описвала целия процес по създаването на уютното жилище. Това й помагало да се разсее от самотата.

В своето творение Бойл вложила цялата си душа. В това можете да се убедите, разглеждайки снимки на гнездото й.

малка-кухня

Елементите на декора, живописта върху стените тя направила със собствените си ръце. И то при положение, че американката няма специаално образование.

дървени-стълби

Тя сама изградила и стълбите към горния етаж.

стълба-жилище

В банята Мишел направила малка ниша. Там тя сложила собствена капсула на времето. В нея се намира писмо до децата й й снимки на дома в различни етапи от ремонта.

Advertisement