Момиче се родило с лице на старица. Днес е на 25 години и ето как изглежда:

Момиче се родило с лице на старица. Днес е на 25 години и ето как изглежда:

Тя е родена в Русия с лице като на възрастна жена и въпреки че на 16 години изглеждала като 50-годишна, се омъжила и има деца.

Преди 25 години в семейство Неженцев се родило момиче. Бременността била лека, всички изследванията и ултразвукът показали, че бебето е напълно здраво и се развива според нормите.

Тогава в родилния дом лекарят и акушерката, които първи видели детето, били в недоумение. Лицата им показвали страх и неразбиране … Майката Ирина поискала да види дъщеря си и когато й я показали, едва не припаднала.

момиче с лице на старица

Няколко дни по-късно на жената било обяснено, че момичето има рядко генетично заболяване – прогерия (при която се наблюдават симптоми, наподобяващо стареене) и за съжаление няма лек за това.

момиче с лице на старица

Обикновено децата с тази диагноза не доживяват до зряла възраст. Но за щастие нашата героиня Катя е имала лека форма на заболяването, само лицето й било е остаряло, а тялото и органите й се развивали според биологичната й възраст.

момиче-старо-лице

Съпругът на Ирина не могъл да издържи на такъв удар, не успял да се примири с факта, че дъщеря му не е като всички останали и напуснал семейството.

Ирина Неженцева започнала да отглежда момичето сама. Мнозина я съветвали да се откаже от нея и да я изпрати в сиропиталище, но жената изобщо не се вслушала в тези съвети Тя направило всичко, така че бебето й да не се чувства особено, а да живее като всички други деца.

Екатерина Неженцева

Първите трудности започнали още в детската градина – децата не възприемали Катя, те непрекъснато се смеели и я мушкали с пръсти. Непрекъснато й задавали некоректни въпроси и я унижавали.

Отначало момичето приемало това отношение към себе си много болезнено, плачела и се обиждала през цялото време, а след това все пак успявала да приеме себе си и външния си вид.

„Тогава реших да завладея хората не с външния си вид, а с ума, добротата и очарованието си. Най-важното във всеки човек е душата “, казва Катя.

Постепенно се появили приятелки и приятели. Единственото, което тревожело момичето, било, че не се разбира добре с противоположния пол.

През 2011 г. мнозина научили за Екатерина Неженцева. Момичето било поканено в телевизионно предаване и там опитни хирурзи обещали да й помогнат да стане малко по-красива с помощта на пластичната хирургия.

Катя видимо се разхубавила.

булка

Благодарение на външните промени Катя успяла да подобри личния си живот и се омъжила. Скоро двойката си родила двама сина. Най-малкият, за съжаление, наследил болестта на майка си.

прогерия

Сега „момичето с лице на баба“ вече не общува с журналисти, тя е заключила личните си страници в социалните мрежи. Тя не желае да прави повече от шоуто от личния си живот.

Известно е, че се е разделила със съпруга си и сега е с млад мъж, с когото планират да си родят дъщеря. Относно многократните пластични операции, Катя казва, че повече няма да ги прави.

млада-жена-със-старческо-лице

“.. съпругът ми е доволен от всичко. И здравето трябва да бъде защитено. Щастлива съм, обичана и влюбена. И една щастлива жена изглежда така. Много хора ми казват, че съм цъфнала ”- казва веселата Катя.

Advertisement
Фейсбук коментари