Какво ни чака в „деня на петте двойки“ 22.12.2020. Пророчествата на Ванга

Какво ни чака в

Сергей Кастарной, който се нарича близък приятел на покойната българска ясновидка, обещава да разкрие тайната на пророчеството.

Журналистът Сергей Кастарной, който се нарича близък приятел на известната българска гадателка Ванга, пророкува неприятности за човечеството в „деня на петте двойки“, който ще бъде 22 декември – 22.12.2020 г.

Още през декември миналата година Сергей Кастарной направи шокиращо изявление – хората по целия свят ще станат жертви на опасна болест. Твърди се, че мъжът е научил за това от пророчествата на българската гадателка Тогава експертите поставиха под съмнение думите му, но само месец по-късно медиите започнаха активно да говорят за коронавируса.

Според Кастарной планетата ще се сблъска с не по-малко проблеми в бъдеще: „На 22 декември 2020 г. има пет двойки. Ако чудото не се случи и човечеството не се замисли, а продължава да нагнетява зло, да гони пари, да устройва войни, тогава могат да се случат такива неща като обща епидемия от тежко заболяване. В историята е имало периоди, когато чумата е покосила огромни територии … Това може да бъде неочаквана война.“

Приятелят на Ванга добавя, че знае и за пророчество за следващата година. Той обаче все още не може да разкрие подробности за ясновидското послание заради дадено обещание. В предаването „Всъщност“ по Първи канал Кастарной споделя, че приживе е обещал на гадателката да разкрие пророчеството само 7 дни преди пандемията.

„Има определено табу, което беше дадено преди много години“, обяснява мъжът, цитиран от  StarHit.ru.. – Така че странното е, че ми беше позволено да направя прогноза за коронавируса седем дни предварително, а следващата, не по-малко важна и сензационна, също беше седмица преди Нова година“.

Сергей-Косторной

Според него Ванга никога не е назовавала точни дати, а само характерните признаци на годината. Но журналистът е сигурен, че трябва да имаме едно наум за 2 декември:

„22 декември трябва да се очаква с повишено внимание. Тя каза: „Ще се греем на слънцето и върху слънцето ще падне черна сянка.“ Според стечение на обстоятелствата 21 и 22 декември ще доведат до страшно слънчево изригване. Не говоря за това, че електронните устройства ще станат неизползваеми. Бог с нами. Но как ще се отрази това на психиката на много хора?“ – пита журналистът.

Но както отбелязва изданието, да се направи подобна прогноза не е особено трудно, тъй като Лабораторията по рентгенова астрономия на Слънцето публикува прогноза за магнитните бури за декември 2020 г. още преди няколко дни. Учените са изчислили, че от 20 до 22 декември магнитното поле на Земята ще бъде нарушено.

Сергей Косторной разкрива и датата, когато пандемията ще приключи. „На 20 март, в деня на пролетното равноденствие, проблемът с коронавируса няма да бъде толкова спешен, защото Земята ще навлезе в петото измерение“, казва мъжът в ефира на предаването «Всъщност» по Първи канал.

Advertisement