Финансов и любовен хороскоп за 2023 г. Астро съвети за всяка зодия

Финансов и любовен хороскоп за 2023 г.

2023 обещава да бъде доста предизвикателна година. Според астролозите положителните периоди, както винаги, ще заменят отрицателните, но това ще стане непредсказуемо и рязко. Ето защо ако се стигне до срив в любовта, винаги трябва да вярвате, че скоро всичко ще се промени към по-добро.

Най-важният съвет за всички зодии за тази година е да се научат как да блокират чуждия негативизъм. Това е много важно, защото всичките дванадесет месеца ще бъдат белязани от борба за власт, за успех, пари и любов. Често ще трябва да понасяте атаки от врагове и недоброжелатели или да се борите срещу преобладаващите трудни обстоятелства.

Овен

Овните през тези 12 месеца определено трябва да избягват връзките от разстояние. Този вид любов може да бъде много болезнена за самочувствието, да доведе до нервност.

Парите могат и трябва да се харчат за близки, но без прекомерен апетит. Предпазливостта при боравенето с финанси определено няма да навреди на Овните, дори и да успеят да спечелят много.

Телец

Телците може да имат нови финансови възможности на хоризонта и то още в началото на годината. Колкото по-малко хора знаят за тях, толкова по-добре. Най-доброто време за пазаруване е средата на пролетта, началото на лятото и началото на есента.

В любовните отношения винаги нещо ще се обърка. Ако съдбата и планетите благоволят, те ще помогнат на Телеца да промени състоянието си от „самотен“ на „във връзка“.

Близнаци

Любовта ще се превърне в основна сфера от живота на Близнаците. Годината е страхотна за общуване, за търсене на сродна душа. Може да сте заобградени много лоши хора, но при по-внимателно вникване можете да намерите нещо приятно в тях.

Що се отнася до сферата на работата, бизнеса и финансите, тук всичко ще бъде стабилно през по-голямата част от годината, но не трябва да мислите, че можете да безделничите. Ако не искате да загубите пари, трябва да сте внимателни.

Рак

Началото на годината ще бъде белязано от илюзорно усещане за финансово спокойствие. Всъщност това ще бъде погрешно възприемане на реалността. Раците трябва да внимават да не загубят постигнатото отпреди. Останалата част от годината ще бъде изключително продуктивна и финансово успешна.

Любовната сфера за Раците също ще бъде благоприятна, но с малка уговорка: Раците трябва да бъдат по-тихи от водата и по-ниски от тревата, без да привличат твърде много внимание към себе си и семейството си.

Лъв

В областта на парите Лъвовете  се нуждаят от методичност, усърдие и отговорност. Друг важен нюанс е здравето. Силните физически Лъвове, ще бъдат успешни в почти всяка сфера на дейност.

В любовта всичко ще зависи пряко от настроението на Лъвовете. Ето защо е важно да следите другите сфери и здравето, за да успеете в любовта.

Дева

Девите трябва да коват, докато желязото е горещо. Първата половина на годината ще бъде изключително продуктивна. Можете да намерите работа или да потърсите нови източници на доходи. От средата на лятото може да започне период на творческа и интелектуална стагнация.

В любовта Девите трябва да бъдат честни и открити. Това важи особено за тези, които търсят половинка. Ако не кажете на човек истината за себе си, това ще доведе до ранна раздяла.

Везни

Планетите и звездите през 2023 г. ще дадат на Везните дарбата на убеждаване. Това ще бъде полезно във финансовата сфера, особено по време на преговори. Основното е да не го използвате за измама и манипулация. В този случай финансовият късмет ще изостави Везните още преди края на годината.

В любовта няма да има „ако“ и „но“. 2023 г. ще се окаже много продуктивна година за хората от тази зодия. Те ще могат да намерят любовта или да изведат вече съществуващите връзки на ново ниво.

Скорпион

В любовта Скорпионите ще бъдат на гребена на вълната. Тяхната привлекателност ще бъде на върха, особено ако имате вяра в себе си. Тези хора ще бъдат едни от най-успешните в любовната сфера тази година.

Ако Скорпионите не правят много ретроспекция и не мислят за миналото, в областта на парите и работата, ситуацията също ще се промени към по-добро и то с голяма вероятност още в началото на годината.

Стрелец

Стрелците през 2023 г. е по-добре да не осъждат другите, за да не бъдат самите те осъдени. Има голям шанс поведението на другите и на половинката им да зависи изцяло от действията на Стрелец. Трябва да те по-мили, за да привлечете и задържите любовта.

Също така през тези 12 месеца е по-добре да се съсредоточите върху служебните си задължения.

Козирог

Козирозите през 2023 г. често ще трябва да се справят с финансови въпроси, резултатът от които е твърде непредвидим и зависи от много променливи. Астролозите препоръчват по-често да се обръщате за помощ към други хора и да не бързате със заключенията.

В любовта Козирозите ще имат късмет и то от самото начало на годината. Важно е да си дадат сметка кого търсят, защо и за колко време. Откритостта в общуването ще ви помогне да преодолеете пречките и да започнете нови връзки или да укрепите съществуващите.

Водолей

Водолеите ще успеят както в любовта, така и във финансовата сфера, но е важно да разграничавате тези сфери. Не можете да се опитвате да успеете във всичко и навсякъде наведнъж. Ако по-рано в живота на тези хора имаше много затворени врати, то в началото на 2023 г. те ще се отворят широко.

Известни успехи ще очакват Водолеите в нови дела. Ако искат да намерят нова работа или някакво хоби, тогава Вселената ще им помогне в това.

Риби

Енергията на небесните покровители в началото на годината няма да е най-добра относно финансовата дейност. Големите покупки се правят най-добре в началото и края на пролетта, през юли и октомври. Като цяло 2023 г. ще бъде добра година за саморазвитие.

В любовната сфера всичко ще бъде относително спокойно, благоприятно и предвидимо, но едва от април. През януари, февруари и март всяка небрежна забележка по адрес на любим човек може да предизвика болезнена реакция от негова страна. Същото може да се случи и в самия край на годината.

Advertisement
Фейсбук коментари