10 признака, че сте абсолютен Козирог

Козирог признаци, зодия Козирог

Хората, родени под знака, който бележи началото и края на годината, ще разберат тези 10 неща.

1. Когато някой говори за амбиции, няма как да не избухнете в смях

Ваш колега се оплаква колко много работа има по новия проект? – Щяхте да му помогнете, само ако не работехте върху вашите седем!

Вие сте много амбициозни и мотивирани (особено от парите) и бихте направили всичко, за да стигнете до желаната цел. Знаейки, че нищо няма да падне от небето, запретвате ръкави и се захващате за работа, без да жалите.

2. Всичко, от което Козирогът се нуждае, е един истински, близък приятел

Лесно се разбирате с всички, но ставате истински приятели само с един или двама души. Вие се грижите и се посвещавате на тях. Готови сте да им помогнете във всяка ситуация, да ги изправите на крака и да не очаквате нищо в замяна. Водите се от мотото: истинският приятел е този, който ще бъде там, когато никой друг не е!

3. Не искате да разхвърляте чувствата си, но…

Когато това се случи, се чувствате като на прослушване за филм за Оскар. Сълзите текат сами, защото са истински и от сърце. Тъй като винаги се държите сдържано и премерено, сълзите ви са като преляла чаша.

4. Прекалено мислите и анализирате нещата

Някой е направил на пръв поглед наивна шега по ваш адрес? Сигурно е трябвало да бъде злобен коментар, насочен към вас, който да ви нарани. Поне така се развиват мислите в главата ви.

5. Трудно е някой да ви разочарова, но когато го направи…

Тогава не е добре да си наоколо. Превръщате се в диви зверове, арогантни и изключително своенравни и упорити. В тези редки ситуации винаги имате готови аргументи в ръкава си, с които ще успеете да убедите всички, че сте прави.

6. Никой не може да усети лъжата така както Козирога

Господ да е на помощ на този, който се опитва да ви излъже.

7. Имате дрехи навсякъде из спалнята, но тя е чиста като сълза 

Странно противоречие, което само Козирозите разбират, нали?

8. Властелини сте на сарказма

Колко пъти сте имали недоразумения заради тази ваша несъзнателна черта? Вината не е ваша, по-силна е от вас. Дори когато казвате най-обикновени неща, те винаги звучат саркастично от устата ви.

9. Хората ви обичат, защото сте бъбриви и забавни

Вие сте весела и приказлива личност, която знае как да забавлява другите и просто човек няма как да не ви забележи, въпреки че не сте типаж, който обича да е постоянно в центъра на вниманието.

10. Правите нещата изключително за себе си

Не сте егоист. Просто искате да инвестирате в себе си и да не се намесвате в житейските избори на други хора. Затова, когато правите нещо, започвате първо от себе си. Дори докато четете това, си казвате „Това е писано за мен!“

Хайде сега се връщайта на работа, чакат ви още много неща.

Advertisement