21.12 е огледална дата – уникален момент за привличане на пари!

21.12 е огледална дата - уникален момент за привличане на пари!

В календара 21.12 е специален ден, изпълнен с мощна магическа енергия. Тази огледална дата може да изпълни всяко желание на всеки от нас.

В основата на сбора от числа е цифрата три. Според правилата на нумерологията 12 е 1 + 2, тоест 3. Тройката символизира творческата положителна енергия, развитието, растежът и прогресът. Можем да кажем, че тази цифра е силна при умножаване, натрупване, увеличение и растеж. И ние ще използваме нейната сила.

Между другото, сега Луната също е във фаза на растеж. Това обстоятелство увеличава възможностите на цифрата три. Следователно 21 декември е ден, уникален по своята енергийна сила, способен да привлече неприлично големи суми пари в живота ни!

Също така трябва да помните, че когато получите нещо, трябва да благодарите на Вселената за подаръка и да споделите някаква част от него. Не е полезно да се нарушава законът за размяната на положителна енергия. Следователно, като компенсация, трябва да направим подобен добър жест към другите.

На този ден се приветстват всякакви добри дела: помощ, подкрепа, дарения, внимание – всичко това трябва да направим днес за околните. Да поддържаме здравословния баланс на нашата карма.

Затова активираме цикъла на доброто и преминаваме към прилагането на практиката за привличане на пари и изпълнение на най-съкровените ни желания.

По всяко време на 21 декември можете да вземете три листа хартия.

На първия лист запишете желание за себе си. Може би не всеки има нужда от пари. Със сигурност има хора, които искат да намерят през новата година, например любим човек. Пишете за най-желаното и съкровено нещо, не пропускайте такъв уникален шанс!

На втория лист напишете пожелание за близките си: деца, родители, съпрузи, сестри и братя – това е кръгът на онези хора, за които пишете второто желание. Може просто да пожелаете здраве за цялото ви семейство и близки. Но вие сами знаете какво да пожелаете и на кого.

А третият лист е за някой далечен и неочакван човек … Може би ще простиш на своя заклет враг и ще му пожелаеш щастие. Това ще бъде страшно добро дело за вашата карма! Или пък на някой колега, съсед, някой непознат, който по някаква причина помните … Но вие избирате. Помислете само на кого искате да подарите такъв необичаен, неочакван, спонтанен подарък.

Вечерта поставете и трите листа на перваза на прозореца и кажете важните думи:

„Моля за себе си, за далечните и близките; пиша бележка до Луната и Вселената; за изобилие, блага и щастие; и за избавление от различни нещастия.“

След като записките ни са прекарали нощта на перваза на прозореца, на следващата сутрин ги изпращаме във Вселената. Листовете трябва да бъдат изгорени, а пепелта разпръсната на вятъра.

Не пропускайте да направите този прост ритуал, основан на мощната сила на доброто, на лунната енергия и законите на Вселената. След това със спокойна увереност отпуснете всичките си мисли след ритуала с пепелта. Всичко ще се сбъдне! Нека е така!

Advertisement