Близките на Пеле пуснаха и трогателно видео от болничното му легло

Близките-на-Пеле-пуснаха--трогателно-видео-от-болничното-му-легло

Членовете на семейството на легендарния бразилски футболист Пеле продължават да са в болницата „Алберт Айнщайн“ в Сао Паоло. На 82-годишна възраст „магьосникът с топката“ бе хоспитализиран на 29 ноември, след като страда от рак на дебелото черво.

Членовете на семейството му са наистина загрижени, тъй като наскоро изразиха безпокойството си от ситуацията и се опитват да утешат „Краля на футбола“ възможно най-добре. Състоянието на Пеле се влоши през последните седмици.

В сряда болницата обяви, че ракът на дебелото черво на Пеле показва „прогресия“ и той се нуждае от „по-задълбочени грижи за лечение на бъбречна и сърдечна недостатъчност“. По-рано същия ден дъщерите му обявиха, че той няма да се прибере за Коледа.

В скорошно видео, публикувано от семейството му, Пеле лежи в леглото си и видимо състоянието му не е добро.

Според бразилските медии във видеото той си взима сбогом с близките и приятелите си.

Близките му прекараха християнския празник в болницата.

Малко след полунощ, в първите минути на Коледа, дъщерята на Пеле Кели Насименто публикува снимка с най-близките роднини, като написа: „Почти всички. Весела Коледа. Благодарност, любов, съюз, семейство. Същността на Коледа. Благодарим на всички ви за цялата любов и светлина, които ни изпращате“.

Едино, синът на Пеле, който наскоро беше назначен за треньор на бразилски футболен клуб от Серия Б, пристигна на Бъдни вечер в медицинския център, където се присъедини към сестрите си Кели и Флавия Арантес до Насименто.

Той публикува снимка в Instagram, на която се вижда, че държи ръката на футболната звезда, като написа: „Татко… моята сила е твоя“.

Advertisement
Фейсбук коментари